Ana Sayfa Yaşam 24 Mart 2022 157 Görüntüleme

Shiseido, Dassault Systèmes’in “Mükemmel Üretim” Çözümünü Seçti

Shiseido, bütün büyük üretim tesislerindeki üretim operasyonları yönetimini modernize etmek için Dassault Systèmes'in “Mükemmel Üretim” adlı endüstri çözümünü uygulayacak. 

Shiseido böylece iş dönüşümü büyüme stratejisini desteklerken, pandemi sonrası fabrikalarının üretim kapasitesini artıracak ve maliyetleri düşürecek.

 

Dassault Systèmes, 120 ülkede faaliyet gösteren 150 yıllık güzellik şirketi Shiseido ile uzun süreli bir lisans anlaşmasına imza attı. Buna göre Shiseido bütün büyük üretim tesislerinde, Dassault Systèmes’in üretim operasyonları yönetimi çözümünü uygulayacak. Pandemiyle beraber cilt bakımı ve iyi yaşam ürünlerine yönelik artan talebi karşılamak üzere kuracağı etkili üretim sistemleriyle Shiseido, tüketicilerinin memnuniyetini ve marka sadakatlerini artırmayı hedefliyor.  

 

Shiseido, Dassault Systèmes'in DELMIA Apriso uygulamalarını güçlendiren ve 3DEXPERIENCE platformu tabanlı olan “Mükemmel Üretim” endüstri çözümü deneyimiyle, “Win 2023 and Beyond” iş dönüşümü büyüme stratejisini de destekleyecek. Fabrika üretkenliğini artırırken maliyetleri düşürecek. 

 

DELMIA Apriso’yu içeren “Mükemmel Üretim” çözümü, Shiseido'nun Japonya, Avrupa, ABD ve diğer ülkelerdeki büyük üretim tesislerinin üretim operasyonları yönetimlerini ve en iyi uygulamalarını birleştirerek, standart hale getirilmesini sağlayacak. Shiseido, tek bir ortak sanal ortamda uçtan uca planlamayı geliştirecek ve operasyonlarını optimize edecek. Böylece operasyonel performans, üretim, karlılık artarken; üretim sorunları ürün kalitesi etkilenmeden çözülecek. Pek çok coğrafyada üretimde esneklik elde edecek olan Shiseido, bu sayede üretim kaynaklarını net olarak belirleyecek, ürün kalitesini koruyacak, yerel ve küresel ihtiyaçları karşılayabilecek.

 

Shiseido Bilgi Teknolojileri ve İcra Kurulu Başkanı Atsunori Takano yaptığı açıklamada, “Pandemi bize tüketicilerin cilt bakımı ve iyi yaşam rutinlerine öncelik verdiğini gösterdi. 2030 yılına kadar kişisel güzellik ve iyi yaşam alanında küresel bir lider şirket olma hedefiyle adımlarımızı atıyoruz. İnsanların benzersiz güzelliklerini bir ömür boyu fark etmelerine yardımcı olacağız” dedi. Atsunori Takano, Dassault Systèmes çözümlerinin, kozmetik sektöründeki lider konumuyla ve teknolojisiyle  üretimlerine değer katacaklarını ve büyüme stratejilerini destekleyeceklerini de ekledi.

 

Dassault Systèmes Paketli Tüketici Ürünleri ve Perakende Sektörü (Consumer Packaged Goods & Retail Industry) Başkan Yardımcısı Philippe Loeb da anlaşmayla ilgili görüşlerini paylaşarak, “Tüketici alışkanlıklarında iyi yaşam alanına yönelik küresel düzeyde bir artış gözlemliyoruz. Güzellik sektörünün lider firmaları inovatif yeni ürünlerini pazara her zamankinden daha hızlı sokma ihtiyacındalar. 3DEXPERIENCE platformu, Shiseido gibi küresel üreticilere gerçek zamanlı sanal üretim ortamı sağlıyor. Böylece mevcut fabrikalarında daha fazla üretmek için çeviklik kazanıyorlar. Ayrıca kişisel güzellik ve iyi yaşam ürünleri portföylerini genişletmek için üretimin tüm aşamalarını hızlandırabiliyorlar” dedi.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Tema Tasarım | Osgaka.com