Ana Sayfa Yaşam 20 Nisan 2022 150 Görüntüleme

Genç Girişim ve Yönetişim Derneği İftar Daveti Verdi

GGYD BAŞKANI NEZİH ALLIOĞLU:

 “RAMAZAN AYINDA BİR ARADA OLMANIN HUZURUNU YAŞADIK”

Genç Girişim ve Yönetişim Derneği (GGYD) Türközü’nde bin 500 kişilik iftar yemeği verdi. GGYD’nin her yıl geleneksel olarak düzenlediği iftar organizasyonu pandemi nedeniyle iki yıl aradan sonra bu yıl ilk kez Çankaya Belediyesi’nin Türközü’nde açtığı çadırda gerçekleştirildi. GGYD üyeleri halka açık olarak verdikleri iftar yemeğinde bir araya gelme sevincini yaşadılar.

 

Ramazan ayında birlik ve beraberliğe vurgu yapan GGYD Yönetim Kurulu Başkanı M. Nezih Allıoğlu, “Bugün tüm üyelerimiz canla başla vatandaşlarımız ile birlikte oldular, onlara hizmet ettiler. Biz geleneklerimizde olduğu üzere evimize gelen misafirlere en iyi şekilde hizmet ederiz. İftar çadırımızda gelen vatandaşlarımız da bizim misafirlerimizdir. Onları en iyi şekilde karşılamak bizim görevimizdir. Üyelerimiz aileleri ve çocukları ile burada yer aldılar. Birbirimize destek olup bir arada olmanın huzurunu yaşıyoruz. Böylesine özel günlerde birlik ve beraberliğin önemi daha çok fark ediliyor” diye konuştu.

 

Davet, Herkesi Mutlu Etti

GGYD ev sahipliğinde halka açık olarak gerçekleşen iftarda, GGYD Yönetim Kurulu Başkanı M. Nezih Allıoğlu, GGYD Yönetim Kurulu Üyeleri ve dernek üyeleri, iftara katılım gösteren vatandaşların yemek dağıtımını birebir yaptılar. Misafirlerini kapıda karşılayan dernek üyeleri, yaşlı davetlileri masalarına kadar geçirip yemek dağıtım seremonisine eşlik ettiler. İftar yemeği dağıtımının ardından Allıoğlu ve GGYD üyeleri davetlilerle birlikte oruçlarını açtılar. Yemeğin ardından davetlilerle sohbet eden Allıoğlu, misafirlerle hatıra fotoğrafı da çektirdi. 

 

“Pandemide Bin 200 Ramazan Kolisini İhtiyaç Sahiplerine Ulaştırdık”

İki yıl aradan sonra verilen iftar davetinin herkesi mutlu ettiğini aktaran Başkan Allıoğlu, “Pandemi nedeni ile geçen yıl toplu bir organizasyon yapılamasa da yaklaşık bin 200 Ramazan kolisini ihtiyaç sahiplerine ulaştırdık” diyerek şu ifadeleri kullandı:

 

“İftar çadırında bir araya gelebilmek bayram gibi. Evinde hastası olana, taksiciye, esnafa, oruç tutana, tutmayana, ihtiyaç sahiplerine ulaşıp herkese faydalı olabilmek bizim için en büyük şans. Bundan sonra GGYD olarak Yenimahalle Belediyesi’nin gerçekleştireceği bir yardıma destekte bulunacağız. Ayrıca Ramazan ayında üniversite bursu verdiğimiz öğrencilerimiz, “Nilüferlerimiz” için bursumuzun dışında ayrıca bir katkıda bulunacağız. Birlik ve beraberlik genlerimizde var. Yardımlaşmak en çok da böyle birlikteyken güzel ve değerli. Kıymetini bilmemiz ve bu değerleri gelecek nesillere aktarmamız gerekiyor. Gelecek bayramımızın, güzel ve sağlıklı günlere vesile olmasını temenni ediyoruz.”

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Tema Tasarım | Osgaka.com