Ana Sayfa Kültür & Sanat 21 Nisan 2022 138 Görüntüleme

Kemer Ayışığı Anaokulu Öğrencilerinden Geleneksel 23 Nisan Yürüyüşü

Kemer Ayışığı Anaokulu öğretmen ve öğrencileri her yıl yaptıkları geleneksel 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı yürüyüşünü gerçekleştirdi.
 
Liman Caddesi’nde öğretmenleri eşliğinde yürüyüş yaparak şarkılar söyleyen minik öğrenciler, cadde üzerindeki esnaftan büyük alkış aldı.
 
Minik öğrencilerin yürüyüşüne, Kemer Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Mehmet Derya Baytekin ile Kemer Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri de eşlik etti.
 
Yürüyüş sırasında ellerindeki Türk Bayraklarını sallayan minik öğrenciler, “Atatürk”, “Ne mutlu Türk’üm diyene!” diye ritim tuttu.
 
Öğrencilerin Liman Caddesi başında sunduğu dans gösterisi ise çevredeki yabancı misafirler tarafından da cep telefonu ile görüntülendi.
 
Yürüyüş sonrası açıklama yapan okul müdürü Meltem Şahin, her sene bayramlarda Liman Caddesinde öğrencilerle geleneksel yürüyüş yaptıklarını söyledi.
 
Şahin, bayram coşkusunu çocuklara aşılamak ve çevrede daha fazla yayılmasını sağlamak amacıyla yaptıkları yürüyüşe destek veren herkese teşekkür ettiğini kaydetti.
 

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Tema Tasarım | Osgaka.com