Ana Sayfa Magazin 25 Nisan 2022 193 Görüntüleme

VakıfBank’tan çocuklara masalsı bir dünya

Yenilikçi ürün ve hizmetleriyle dijital bankacılıkta liderliği üstlenen VakıfBank’ın, birikim kültürünün küçük yaştan itibaren gelişmesini destekleyecek yeni ürünü Vibox’ın reklam filmi yayına girdi. Tolga Sarıtaş’ın oynadığı reklam filminde hayallerine kavuşmak isteyen beş çocuğun masalsı hikayesi anlatılıyor. 

 

“Dijital kolaylaştırır” yaklaşımıyla toplumun tüm kesimlerine özel ürün ve hizmetler geliştiren VakıfBank’ın yenilikçi ürünü Vibox’ın reklam filmi yayına girdi. Çocuklara yönelik dijital bir kumbara niteliğinde olan ürünün hesap açma, uygulamayı indirme ve birikime başlama mekanizmalarının da adım adım anlatıldığı filmde, VakıfBank’ın reklam yüzü Tolga Sarıtaş yer alıyor. 

 

Çocuklar için masalsı bir dünyanın yaratıldığı renkli ve eğlenceli filmde, hayallerine kavuşmak için para biriktirmekte zorlanan beş afacanın bu işe bir çözüm bulmak için gerçekleştirdikleri gizli toplantının hikayesi anlatılıyor.

 

Film için gerçekçi boyutlarda bir ağaç ev inşa edilirken, çekimler farklı planlara yönelik olarak ağaç evin plato ve gerçekçi mekânda konumlandırılmasıyla iki günde gerçekleştirildi.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Tema Tasarım | Osgaka.com