Ana Sayfa Kültür & Sanat 5 Mayıs 2022 125 Görüntüleme

Spor ve heyecan bu festivalde buluşuyor: Decathlon May Fest Mayıs ayında İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa ve Antalya’da!

Bu yıl ikincisi gerçekleşecek olan spor ve alışveriş festivali ‘Decathlon May Fest’,  8 Mayıs’ta Ankara’da Gazi Parkı’nda, 15 Mayıs’ta Bursa’da Hüdavendigar Kent Parkı’nda, 19 Mayıs’ta İstanbul’da Kemerburgaz Kent Ormanı’nda, 22 Mayıs’ta İzmir’de Cumhuriyet Meydanı Sahil’de ve 29 Mayıs’ta Antalya’da Beach Park’da gerçekleşecek. 

 

Festival çocuktan yetişkine herkesi farklı sporlar deneyimlemeye, bir yandan da eğlenmeye davet ediyor! 

Türkiye’de spor tutkusunu yaymaya devam eden Decathlon, Mayıs ayında spor ve heyecanı buluşturduğu yepyeni bir spor festivaline imza atıyor. Bu yıl ilki gerçekleşecek olan Decathlon May Fest , 5 şehirde kurulacak büyük festival alanlarında çocuktan yetişkine tüm katılımcılara spor ve eğlence dolu bir gün vaat ediyor.

 

Festival boyunca etkinlik alanında futboldan basketbola, voleyboldan tenise, patenden kaykaya, kampçılıktan bisiklete, pilatesten yogaya, tırmanıştan okçuluğa farklı sporları spor antrenörleri eşliğinde deneyimleme imkanı sunan özel alanlar kurulacak. Ayrıca gün boyunca toplu dans etkinlikleri, yoga seansı, kardiyo parkuru, freestyle futbol show, okçuluk yarışı,masa tenisi turnuvası, basket show’u gibi pek çok gösteri, yarışma ve etkinlik gerçekleşecek, sporseverler sürpriz ödülleri kazanma şansı elde edecek. Spor ve beslenme üzerine söyleşiler de gerçekleşeceği etkinlikte ücretsiz bisiklet bakım hizmeti de verilecek.

 

Etkinlik programını Decathlon ve Decathlon’un sosyal medya hesaplarından da takip edebilirsiniz.

 

Mayıs ayına özel pek çok ürün ve servis fırsatı da Decathlon mağazalarında sizleri bekliyor olacak!

 

Festival katılımı ücretsiz.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Tema Tasarım | Osgaka.com