Ana Sayfa Kültür & Sanat, Magazin, Yaşam 8 Mayıs 2022 189 Görüntüleme

SEYHAN SOYLU HADİSE’NİN ALELACELE EVLENMESİNİN PERDE ARKASINI ANLATARAK BOMBAYI PATLATTI

Şarkıcı Hadise ve Mehmet Dinçerler çifti için magazin basını ‘Nişanlandılar, imam nikahı kıydılar’ derken onlar, birlikteliklerini herkesten gizli, sadece aile arasında 20 kişilik bir törenle evlenerek taçlandırdılar. Bize de “Onlar erdi muradına, biz çıkalım kerevetine” demek düşer, düşer de bu sefer akıllara “Bu düğün neden gizlice ve alelacele yapıldı?” diye soru gelir.

Hadise ve Mehmet Dinçerler de bu sorunun akıllara geleceğini düşünmüş olmalı ki “Efendim, iki bayram arası düğün olmaz. Uğursuzluk getirir. O nedenle nikahımızı öne çektik” diyerek biz sormadan onlar açıkladılar.

Ama AL SANA HABER masasında Seyhan Soylu oturuyorsa bu açıklama yeterli gelmez. Her zaman yaptığı tespitler ve söylediği iddialar doğru çıkan Seyhan Soylu bu konuyla ilgili gerçeği de patlattı. Gökay Kalaycıoğlu çiftin evliliklerini “Aniden erken bir tarihte Nisan ayının sonunda nikah kıydılar” diye değerlendirirken,  Başak Çokan “Evet ya… Kafa karıştırdılar bu konuda. İkisi de ilk kez evleniyor.” diye yorumladı.

Tayyar Işıksaçan ise “Kız evlendikten 2 gün sonra konserinde bu konuya ilişkin bir açıklama yaptı. Dedi ki ‘Ben hayatımda ilk defa evleniyorum. Bu adam benim üzerime atılan son derece ahlaksız ve mesnetsizce dedikodular yapıldığı halde benim

hayatımda aslanlar gibi durdu. Ben evliliğimin magazin malzemesi olmasını istemiyorum” derken lafa giren Seyhan Soylu “Arkadaşlar kız hamile. 2,5 aylık hamile. Kız doğru olanı yaptı. Allah da mesut etsin onları”  diyerek bomba bir iddiada bulununca masada herkes şaşırdı.

Masa yorumcuları Başak Çokan, Gökay Kalaycıoğlu ve Tayyar Işıksaçan, Mehmet Dinçerler’ in bu evlilikle marka yapmaya çalıştığını ve PR yaptığını tartışsa da Seyhan Soylu, Hadise’ yi savundu.

Soylu; “Hadise gencecik bir kız. Evlenmek onun da hakkı. 2,5 aylık hamile olduğu içinde süreci hızlandırdı. Bunu da burada ilk kez açıklayayım. Evet, Hadise Amerika’ ya gitti. Reza Zarrab ile birlikte olup olmadığını bilemem. O Allah ile onların arasında. Karnında sabi taşıyor. Günahını alamam. Ama flört ettikleri ile ilgili duyumlarım doğru. Olay kapandı gitti. Şu anda güzel bir ilişki yaşıyor. Hem eşinin tüm dedikodu ve iftiralara karşı arkasında durmasından hem de 2.5 aylık hamile olmasından dolayı evlenme kararı aldılar. Hamile olayını da sağlam yerden biliyorum. Gittiği hastaneyi de doktorunu da biliyorum. Söylersem herkes öğrenmiş olur” diyerek son noktayı koydu.

HABERİN VİDEO LİNKİ

https://wetransfer.com/downloads/22b0278745eae84d33c15a73c9213b5b20220506160037/44c9b81c37542a38b0866e504bc88b8e20220506160051/68b337

Tema Tasarım | Osgaka.com