Ana Sayfa Magazin 12 Mayıs 2022 167 Görüntüleme

Denim Sektörünün Efsanevi Markası Lee, Marka Yüzünü Kenan Doğulu Olarak Açıkladığı Partiyle Yılın En İlgi Çeken Lansmanına İmza Attı

Yenilikçi duruşu ve kusursuz kalıplarıyla denim sektöründe devrim yaratan 130 yıllık köklü marka Lee, başarılı şarkıcı Kenan Doğulu ile iş birliğini 11 Mayıs Çarşamba akşamı Babylon Bomontiada’da heyecan dolu ‘’Lee for Future’’ lansman partisiyle duyurdu.

 

Saba Tümer’in moderatörlüğünde gerçekleşen büyüleyici gece, etkileyici DJ performansının ardından Kenan Doğulu ile keyifli bir sohbetle başladı. Doğulu’nun Lee ile yolculuğunu anlattığı sohbete katılan Karma Mağazacılık Yönetim Kurulu Üyesi Erdem Tınarlıoğlu, Kenan Doğulu’nun marka yüzleri olmasından duyduğu heyecanı “Biz Lee olarak üzerinde yaşadığımız evrene ve geleceğimize çok önem veriyoruz, Kenan Doğulu ile birlikte bu yola çıktığımız için çok mutluyuz. Markanın ruhuyla bütünleşen zamansız, her neslin idolü olmuş, doğaya ve çevreye saygısıyla ön plana çıkan bir ismin marka yüzümüz olması bizim için çok kıymetli.” sözleriyle ifade etti. Ünlü müzisyen ile bir araya gelme hikayelerine de değinen Tınarlıoğlu’na eşlik eden Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Enis Habif, markanın CEO’su Bora Alyanak ve kurucularından Gürhan Harmancı sahnedeki keyifli sohbetlerinde geçmişten bugüne Kenan Doğulu ile süregelen “karma”larından bahsettiler. Kenan Doğulu da marka yüzü olmaktan duyduğu mutluluğu “Lee ile yollarımızın kesiştiği ilk günden beri aynı heyecanla devam ediyoruz, hepimizin çok aşina olduğu uzun yıllar hayatımızda yer etmiş köklü bir markayla bir araya geldiğim için çok mutluyum.” sözleriyle belirtti. Gecede ilk kez gösterimi gerçekleştirilen, Kenan Doğulu’nun başrolünde olduğu İlkbahar/Yaz 2022 kampanya filmi davetliler tarafından büyük ilgi topladı.

 

Baran Bayraktar’ın Doğulu’nun şarkılarını seslendirerek enerjiyi yükselttiği gecede misafirler doyasıya eğlendi. Sürprizlerle dolu davet, Kenan Doğulu’nun sahneye çıkarak birkaç şarkı söylemesiyle tüm misafirlerin en sevilen şarkılarına eşlik ettiği unutulmaz bir geceye dönüştü. Geceye katılan çok değerli basın mensupları, influencerlar ve cemiyet hayatından isimlerin arasında Ayşe Özyılmazel, Beren Saat, Burak Özçivit, Buse Terim-Volkan Bahçekapılı, Ege Kökenli, Engincan Ural, Fulya-Fatih Terim, Gizem Hatipoğlu, Müge Boz-Caner Erdeniz, Oğulcan Engin, Yağmur Tanrısevsin, Zeynep Tosun yer aldı. Heyecan dolu lansman partisi DJ Turgay Temeroğlu’nun kapanış performansıyla sona erdi.

 

Lee İlkbahar/Yaz 2022 Koleksiyonu’na markanın bir asırdır vazgeçilmezlerinden olan denim on denim pantolon-ceket takımların yanı sıra bu sezon birbirinden renkli, kısa kollu baskılı gömlekler, kolları fermuarla ayrılabilen hem yelek hem de ceket olarak giyilebilen denim üstler hâkim. Su yeşili, mint, kum, taş ve toprak tonlarının yer aldığı koleksiyonda rengarenk logolu tişörtler ve sweatshirtler pozitif enerjiyi ortaya çıkarıyor. Bu sezonun yeni modellerinden Drew ve Asher pantolonlar bol paça ve bacak kesimiyle konfordan vazgeçemeyen kadınların ve erkeklerin dikkatini çekecek.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Tema Tasarım | Osgaka.com