Ana Sayfa Sinema 28 Mayıs 2022 343 Görüntüleme

ERCAN ÖZKAYA SETLERİ ŞENLENDİRMEYE DEVAM EDİYOR

Son zamanlarda dizi ve film setlerinde Catering olarak Ercan Özkaya ile Lezzetim Catering ev yemekleri setlere damga vuruyor.

Daha önce setlerde soğuk sandviç gibi yemekler olurken Ercan Özkaya açık büfe kahvaltı ve zengin menü çeşitleri ile setlerin vazgeçilmezi haline geldi. Daha önce birçok projede yer alan Lezzetim Catering ev yemekleri sahibi Ercan Özkaya başarıdan başarıya yükselmenin gururunu yaşıyor.

Henüz 38 yaşında olmasına rağmen büyük başarılara imza atan Ercan Özkaya ileride nasip olursa Catering olarak, ilk önce Türkiye, sonra da Dünyaya açılma düşüncesi olduğunu belirterek hedefine emin adımlarla ilerlemeye devam ediyor. Yaklaşık 10 senedir dizi sinema sektöründe olan Ercan Özkaya ve Catering konusunda bir çok ilklere imza atmayı başaran başarılı işletmeci Ercan Özkaya sözlerini şöyle sürdürdü; “Ben bu işe bulaşık yıkayarak girdim. Çok çalıştım, çalışmaya da devam ediyorum. En iyisini yapana kadar da çalışmaya devam edeceğim. Setlere bir çok yenilikler getirdik, bunlardan birisi de, Sac tava ve Tantuni gibi hizmetleri ilk defa bizim tarafımızdan setlere sunulmuştur.” diye konuştu.

Tema Tasarım | Osgaka.com