Ana Sayfa Magazin 13 Haziran 2022 143 Görüntüleme

Çağla Şıkel uzun zaman sonra ilk defa oğullarıyla birlikte GoStudent için kamera karşısına geçti

Türk televizyonlarının başarılı sunucusu ve ünlü model Çağla Şıkel, Türkiye’nin en hızlı büyüyen online eğitim teknolojileri platformu GoStudent’ın dijital marka yüzü oldu. Şıkel’in dijital marka yüzü olduğu, oğulları Kuzey ve Uzay ile uzun zaman sonra ilk defa kamera karşısına geçtiği film, GoStudent’ın kişiselleştirilmiş online eğitim modelini eğlenceli, hareketli ve keyifli bir dille anlatıyor.

 

Çağla Şıkel, oğulları Kuzey ve Uzay ile  uzun zaman sonra ilk kez, Avrupa’nın en değerli ve Türkiye’nin en hızlı büyüyen eğitim teknolojileri unicorn’u GoStudent için kamera karşısına geçti.  “Aile Paketi” avantajı sayesinde çocuklarını yeni döneme stressiz hazırlayacağını anlatan dijital filmde, havuza girmek yerine Londra’yı sanal ortamda gezerek ingilizce öğrenmek isteyen Uzay annesini şaşırtıyor. Kuzey’in ise oyun oynayarak matematiğini geliştirmesi Uzay’ın oldukça ilgisini çekiyor. Keyifli anlara sahne olan marka filmi, en iyi öğretmenlerle öğrencileri birebir online platformda buluşturduğu eğitim modelini eğlenceli bir şekilde anlatılıyor. 

 

Dijital marka yüzü olan başarılı sunucu ve ünlü model Çağla Şıkel kampanyayla ilgili şunları söyledi: "Kampanya sürecimizin kurgu aşamasından çekimlere kadar olan süreçte çocukların koşarak derse gittiklerini görmek çok keyifliydi. Kuzey ve Uzay’ın uzun zaman sonra  ilk defa kamera karşısına geçmeleri ve tüm çekim süresince onların oyunculuklarını izlemek beni çok duygulandırdı ve gururlandırdı. Hep birlikte GoStudent’ın birebir, öğrenci odaklı, online ve interaktif ders deneyimlerimizi en eğlenceli şekilde anlattığımızı düşünüyorum.” dedi.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

İlginizi çekebilir

Reddedilen davasına sevinemedi!

Reddedilen davasına sevinemedi!

Tema Tasarım | Osgaka.com