Ana Sayfa Yaşam 1 Temmuz 2022 129 Görüntüleme

Çorlu Belediyesi Ekiplerimiz Asfalt, Yol ve Kaldırım Çalışmalarını Sürdürüyor

Çorlu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri kent genelinde başlattıkları asfalt, yol, kilit taşı ve kaldırım çalışmalarını sürdürüyor.

 

Asfalt sezonunun başlamasıyla birlikte 15 faklı mahallede 65 cadde ve sokakta çalışma yürüten ekiplerimiz asfalt yenileme, (bakım-onarım) ve serim çalışmaları kapsamında 15 bin ton asfalt serimi gerçekleştirirdi. Sezon boyunca ihtiyaç duyulan alanlarda yapılacak çalışmalar neticesinde Fen İşleri ekipleri toplam 60 bin ton asfalt serimi gerçekleştirmeyi hedefliyor.

 

2022 yılının ilk 6 ayında yol kazı ve dolgu çalışmaları sırasında ise 60 bin ton yol dolgu malzemesi kullanılarak alt temel yapımı çalışması gerçekleştirilirken, 30 bin metrekare-mtül kilit taşı ve kaldırım çalışması da tamamlanarak vatandaşların hizmetine sunuldu. Fen İşleri ekipleri yıl içinde toplamda 200 bin metrekare-mtül kilit taşı ve kaldırım çalışması yapmayı planlıyor.

 

Bisiklet Yollarına Trafik İşaret ve Levha Çalışması

Öte yandan kent genelinde yapım çalışmaları devam eden bisiklet yollarında da faaliyetlerini sürdüren Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Bülent Ecevit Bulvarı üzerinde 4.5 kilometrelik güzergâhta bisiklet yollarında boyama, trafik işaret ve levha çalışması yürütüyor. Ekipler 1. etabın tamamlanmasıyla birlikte çalışmalarını diğer alanlarda da devam ettirecek.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Tema Tasarım | Osgaka.com