Ana Sayfa Kültür & Sanat 5 Temmuz 2022 158 Görüntüleme

Yeni Rota Kemer Bu Kez Denizli’de

Fotoğraf Sanatçısı Muhammet Dönmezer, 12 ay boyunca Kemer’de çektiği birbirinden güzel fotoğrafları Eskişehir, İzmir Bursa’nın ardından Denizli’de sergiledi.
 
Türkiye’nin önemli şehirlerinde Kemer’i tanıtmaya devam eden Fotoğraf Sanatçısı Dönmezer, Kemer Belediyesi’nin destekleriyle 12 aylık çalışmanın ardından 47 Kemer fotoğrafını Denizli’de sergiledi.
 
Denizli’de de sergilenen Kemer fotoğrafları, bölgenin 4 mevsimini en iyi şekilde anlatan lokasyonlardan çekildi.
 
Fotoğraflar arasında, Phaselis Antik Kenti, Göynük Kanyonu, caretta carettaların yuvalama alanı olan Çıralı sahili, Yanartaş, Ulupınar, Tahtalı Dağı, yaylalar, plajlar, koylar, Yörük Parkı, Ayışığı Koyu ve bölgede gerçekleştirilen alternatif turizm faaliyetlerini gösteren birbirinden güzel kareler yer alıyor.
 
Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, yaptığı açıklamada, fotoğraf sanatçısı Muhammet Dönmezer’in Kemer’i en iyi karelerle tanıtmaya devam ettiğini söyledi.
 
Kemer’i en iyi şekilde tanıtmak için Kemer Belediyesinin tam destek verdiğini ifade eden Belediye Başkanı Topaloğlu, “Belediyemizin destekleriyle 12 boyunca fotoğraf çalışması yapıldı. Kemer’in bilinen ve az bilinen yerleri fotoğraflandı. Bu kareleri Türkiye’de tanıtıyoruz. Fotoğraf sanatçısı Muhammet Dönmezer, Eskişehir, İzmir ve Bursa’nın ardından Denizli’de de Kemerimizin eşsiz fotoğraflarını Denizlililer ile buluşturdu. Emekleri için kendisine teşekkür ediyorum.” diye konuştu.
 
Dönmezer ise desteklerinden dolayı Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu’na teşekkür ederek, Kemer’i fotoğraf kareleriyle anlattığı sergilerde vatandaşların Kemer’e büyük ilgi gösterdiğini ve aktardı.  
 
Sergiyi gezen Denizlililer ise Kemer fotoğraflarını çok beğendiğini anlatarak, ilk fırsatta Kemer’in güzelliklerini keşfetmeye geleceklerini kaydetti.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Tema Tasarım | Osgaka.com