Ana Sayfa Yaşam 6 Temmuz 2022 144 Görüntüleme

Fexobit, 16 coini daha listeledi

Türkiye’de kripto para piyasalarına yeni bir soluk getiren kripto borsası Fexobit, 16 coini daha listeledi. Fexobit, son listelemelerle birlikte 66 coin üzerinden “4 Aşamalı Güvenlik Zinciri” ile hızlı ve kolay işlem yapabilme imkânı sağlıyor. 

 

Gelişmiş yazılımı ve güçlü sermaye yapısı ile Türkiye’de kripto para piyasalarına yeni bir soluk getiren kripto borsası Fexobit, 16 coini daha listelemesiyle yatırımcıların portföy yelpazelerini genişletmeye ve büyümeye devam ediyor. Hızlı ve güvenli kripto para alım/satım işlemlerinin yapılmasını sağlan, “4 Aşamalı Güvenlik Zinciri” ile yatırımcıların varlıklarına tam güvence imkânı sunan Fexobit, listesine eklediği 16 coin seçeneğiyle yatırımcıların elini güçlendiriyor.  

 

Sadeleştirilmiş ara yüzüyle kullanıcılara son derece kolay işlem yapabilme imkânı sağlayan Fexobit, listesindeki coinlerin yanı sıra; haziran ayında listesine eklediği Harmony (ONE), STEPN (GMT), Origin Protocol (OGN), Flow (FLOW), Basic Attention Token (BAT), Serum (SRM), Binance USD (BUSD), Pancake Swap (CAKE), Omg Network (OMG), Raven (RVN), Bonfida (FIDA), Raydium (RAY), Bella Protocol (BEL), The Graph GTR), Aave (AAVE) ve Axies Infinity (AXS) ile fırsatların önünü açıyor. 

 

66 coine hızlı ve güvenilir erişim

İnovatif teknolojileri benimseyen ve blockchain tabanlı, reel ekonomilere dayalı finansal ürün ve hizmetler sunan Futurance çatısı altında hizmet veren Fexobit kripto borsası, yenilediği listesiyle birlikte toplam 66 kripto paraya hızlı ve güvenilir bir şekilde erişim olanağı sağlıyor. 

 

Fexobit’in üst düzey, uluslararası normlardaki yazılımı ve güçlü sermaye yapısı sürdürülebilir değerlere dayandığını söyleyen Futurance & Fexobit Hazine ve Araştırma Müdürü Sercan Yıldırım, “Yüksek hacimli birçok altcoini listeliyoruz. Bunlar, kullanıcıların ihtiyaçlarını karşılayacak, işlem hacmiyle kendini kanıtlamış coinler ve projeler… Listemize eklediğimiz 16 coin seçeneğiyle Fexobit olarak toplamda 66 coine 114 işlem çiftine hızlı ve güvenilir bir şekilde erişim olanağı sağlıyoruz. Böylelikle kullanıcılarımız doğru seçimleri yapabilmek için geniş yelpazede işlem yapma şansı elde ediyor. Öte yandan hızlı platform özelliğimizin yanı sıra müşterilerimizin varlıklarının nesiller boyu güvenle korunmasını sağlayarak sadeleştirilmiş ara yüzümüz sayesinde farkını ortaya koyan bir deneyim sunuyoruz” dedi. Fexobit’te coin alım satım yapmak için iOS ve Android telefonlardaki Fexobit uygulamasını indirmek ya da masaüstünden fexobit adresini ziyaret etmek yeterli oluyor.  

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Tema Tasarım | Osgaka.com