Ana Sayfa Kültür & Sanat 7 Temmuz 2022 137 Görüntüleme

CBeebies’de Yaz Keyfi Birbirinden Renkli İçeriklerle Devam Ediyor

Ağustos ayı CBeebies’in eğlenceli ve eğitici içerikleriyle çocuklar için yine çok renkli geçecek. JoJo and Gran Gran, Number 1 Newton Avenue, Catie’s Amazing Machines, Spot Bots, My Pet and Me: Vet Tales ve Andy’s Secret Hideout, birbirinden keyifli bölümleriyle Ağustos’ta CBeebies ekranlarında olacak.

 

JoJo ve Gran Gran ile Kendi Gökkuşağınızı Yaratmaya Hazır Mısınız?

JoJo ve Gran Gran, 10 bölümden oluşan ikinci sezonda bir mevsimi daha keşfederken yepyeni bilgiler öğrenecek. Sevimli ikili, yeni sezonda kendi gökkuşağını yaratacak, panda resimleri bulmak için bir sanat galerisini ziyaret edecek ve bir kitabı kullanarak basılı çiçek yapacak. İkinci sezonun ilk bölümü 8 Ağustos Pazartesi günü saat 16:05’te Digiturk 161’inci kanalda yayınlanacak.

 

Number 1 Newton Avenue’da Matematik Çok Eğlenceli

“Number 1 Newton Avenue”, minikleri matematik öğrenirken eğlenmeye davet ediyor. İzleyiciler akılda kalıcı şarkılar ve renkli animasyonlarla desenleri, ölçümleri, şekilleri ve sayıları öğrenirken zamanın nasıl geçtiğini anlamayacak. Serinin renkli karakterleri Freddie, Libby, Jayden ve Rio, serinin her bölümünde matematiğin aslında ne kadar günlük hayatın içinde olduğunu gözler önüne serecek. Öğretici seri, 1 Ağustos Pazartesi günü 14:00’te Digiturk 161’inci kanalda ekranlara gelecek.

 

Çocuklar Catie Munnings ile Makineleri Öğreniyor 

CBeebies’in ralli sürücüsü Catie Munnings, “Catie’s Amazing Machines” adlı seride dünyanın en büyük, en hızlı ve çok yönlü etkileyici araçlarından bazılarını sergileyecek ve hatta onları sürecek. Yarış Makineleri, Büyük Tekerlekli Makineler, İnşaat Makineleri, Yelken Makineleri gibi birbirinden ilgi çekici bölümlerden oluşan serinin ilk bölümü 6 Ağustos Cumartesi günü saat 13:20’de Digiturk 161’inci kanalda olacak.

 

En Eğlenceli Oyun ve Bulmacalar Spot Bots’ta

Okul öncesi çocukların dikkat becerilerini geliştirmelerine yardımcı olan Spot Bots’ta birbirinden eğlenceli oyunlar ve bulmacalar minikleri bekliyor. Birer robot olan karakterlerin gözlerini, kulaklarını ve beyinlerini oynayacakları oyunlara hazır hale getirdiği ısınma turlarıyla başlayan bölümlerin her birinde yeni bir oyun oynanıyor. Spot Bots’un sevimli robotlarıyla tanışmak isteyen çocuklar 1 Ağustos Pazartesi günü saat 17:15’te Digiturk 161’inci kanala bekleniyor.

 

My Pet and Me: Vet Tales ile Hayvanların Sevimli Dünyasına Dahil Olun

Sevilen CBeebies serisi “My Pet and Me: Vet Tales” ikinci sezonuyla ekranlara geliyor. Bu sevimli seride hayvan uzmanları Ferne ve Rory, çocuklara hayvanların da tıpkı insanlar gibi hastalanabileceğini ve bazen profesyonel yardıma ihtiyaç duyabileceğini öğretiyor. Veterinerler hamile bir attan kaşıntısı olan bir köpeğe, çeşitli hayvan hastalıklarını inceliyor. İkinci sezonun ilk bölümü 1 Ağustos Pazartesi günü saat 09:50’de Digiturk 161’inci kanalda yayınlanacak. 

 

Andy ile Uyku Saatinden Önce Sürpriz Macera

Çocukların favori karakteri Andy, bu kez “Andy’s Secret Hideout” ile CBeebies ekranlarında olacak. Bu seride Andy, macera dolu bir gün ardından eve döndüğünde, yatmadan önce bir başka maceranın içine atılacak. Heyecan verici hayvan konukları, bazı gizemli büyülü nesneler ve yepyeni oyunları izleyiciyle buluşturacak seri 1 Ağustos Pazartesi günü saat 12:15’te Digiturk 161’inci kanalda olacak.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Tema Tasarım | Osgaka.com