Ana Sayfa Kültür & Sanat 23 Temmuz 2022 155 Görüntüleme

Kerpe Günbatımı Konseri mest etti

Kandıra Belediyesi tarafından Kerpe plajında ünlü klarnet üstadı Türkan Kandıralı’nın katılımı ile Günbatımı Konseri düzenlendi. 

 

Kandıra Belediyesi tarafından düzenlenen Kerpe Gün Batımı Konseri’nde, ünlü klarnet üstadı Türkan Kandıralı’nın sahnede sunduğu klarnet şov ve konuk ses sanatçılarının doyumsuz müzik ziyafeti izleyenlere unutulmaz bir gece yaşattı. Gecenin zirvedeki önemli isimleri Kandıralı klarnet üstadı Türkan Kandıralı, TRT İstanbul Radyosu sanatçısı Ayşe Ekiz,  Oktay Yıldırım ve Öznur Çelikcan izleyenleri adeta büyüledi.

 

GECE BOYUNCA EĞLENCE

Uzun zamandır Kerpe’de Gün Batımı Konseri vermek isteyen Kandıralı ünlü Klarnet Virtüözü Türkan Kandıralı’nın hayali olan konser, yoğun katılımla ve alkışlarla gece boyunca devam etti. Gecenin finali Kandıra Çiftetellisi ile bitirilen konsere Kandıra Belediye Başkanı Adnan Turan, AK Parti İlçe Başkanı Erol Ölmez, İş İnsanı Selçuk Uztürk, Muharrem Karagöz, belediye başkan yardımcıları İsmail Akalın, Mustafa Dursun, muhtarlar, sivil toplum kuruluşları yöneticileri ve vatandaşlar katıldı.

 

TÜRKAN KANDIRALI’NIN HAYALİ GERÇEKLEŞTİ

Programda kısa bir konuşma yapan Kandıra Belediye Başkanı Adnan Turan, başta Türkan Kandıralı olmak üzere, gecede emeği geçen herkese ayrı ayrı teşekkür ederken, ‘’ Sanat ve sanatçılarımıza büyük önem veriyoruz. Kerpe’de konser verme fikri Klarnet üstadımız Türkan Kandıralı’ya ait bir hayaldi. Aynı zamanda böyle bir hayali gerçekleştirmenin de mutluluğunu yaşıyoruz. Bu geceden çok büyük haz aldık. Hep birlikte eğlendik. Bu muhteşem gece için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum’’ dedi. Konser hediyelerin verilmesi ile sonlandırıldı.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Tema Tasarım | Osgaka.com