Ana Sayfa Kültür & Sanat 7 Ağustos 2022 130 Görüntüleme

Oğuzhan Koç Sincan Gençlik Konserinde Sevilen Şarkılarını Seslendirdi

SİNCAN GENÇLİK KONSERLERİ DOLUDİZGİN DEVAM EDİYOR

 

Sincan Belediyesi ilçe sakinlerine keyifli bir yaz yaşatmak için “Gençlik Konserleri” düzenlemeye devam ediyor. Birbirinden değerli sanatçıları ağırlayan Sincan’da bu kez pop müziğinin sevilen ismi Oğuzhan Koç’un şarkıları yankılandı.

 

Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan “Gençleri en çok sevdiği sanatçılarla bir araya getireceğim.” diyerek başlattığı Sincan Gençlik Konserlerinde birbirinden ünlü isimler sahne alıyor. Ünlü Rapçi Ceza’nın ardından sevilen sanatçı Oğuzhan Koç Sincanlı gençlerle buluşan isim oldu.

 

Oğuzhan Koç sevilen şarkılarıyla müzik ziyafeti sundu. Sevenlerinin de şarkılara eşlik etmesiyle Sincan’da keyifli bir akşam daha yaşandı.

 

BAŞKAN MURAT ERCAN: “YETER Kİ SİZ İSTEYİN”

Konser öncesinde gençlere seslenen Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan gençlerin sevdiği sanatçılarla buluşturmaya devam edeceklerini ifade etti. Başkan Ercan gençlere yönelik yapılan çalışmaları anlattı, tamamlanan havuz projesine ilişkin de müjdeyi verdi.  Başkan Ercan, “ 3’ü kapalı 1 tanesi açık olmak üzere toplam 4 adet yüzme havuzu yakın zamanda hizmete giriyor. Gençlerimiz için futbol, basketbol, voleybol sahaları yaptık; daha da yapmaya devam ediyoruz. Şef yetiştiren Gastro Akademi’den konservatuvara Matematik Müzesi’nden Millet Kıraathaneleri’ne gençlerimize yönelik hizmetlerimiz bitmedi, bitmiyor. Bundan sonra da devam edecek; yeter ki siz isteyin. Allah bu birliğinizi, beraberliğinizi, coşkunuzu devam ettirsin inşallah. Her birinizin eğitim, aile, sosyal ve iş hayatı mutluluk, esenlikle dolu olsun. Başarılarla dolu bir gelecek diliyorum.” diye konuştu.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Tema Tasarım | Osgaka.com