Ana Sayfa Magazin 9 Ağustos 2022 149 Görüntüleme

Pınar Deniz hayranlarıyla YENİ Elseve Hydra [Hyaluronic] reklam filminde buluştu

Son dönemin en çok ses getiren isimlerinden olan ve geniş bir hayran kitlesi bulunan Pınar Deniz, Uzman saç bakım markası olan Elseve’in yeni serisi Hydra [Hyaluronik] için kamera karşısına geçti. Reklam filmi, hem L’Oréal Paris Elseve tutkunlarından hem de Pınar Deniz hayranlarından büyük ilgi gördü.

 

 

Sinema ve televizyon dünyasının yükselen ismi Pınar Deniz, güzellik elçisi olduğu L’Oréal Paris ile iş birliğinde ilk reklam filmini çekti. İş birliği kapsamında ilk projenin hangi seri için hazırlanacağı sır gibi saklanıyordu. Pınar Deniz, markanın yeni ürünü L’Oréal Paris Elseve Hydra Hyaluronik’in reklamında yer aldı.

 

“Güzellik benim için mucize değil, bilim”

Pınar Deniz, “L’Oréal Paris Elseve Hydra Hyaluronik için çektiğimiz reklam filmi ile saç bakım tutkunlarına ulaşıyor olmak benim için heyecan verici. Yeni reklam filminde de heyecanımızı tam anlamıyla yansıttığımızı düşünüyorum. Bilime çok inanıyorum ve bakım ritüellerimde de bilimden faydalanmaya gayret ediyorum. Güzellik benim için mucize değil, bilim. Senelerdir gücünü arkasındaki bilimden alan 'LOréal Paris'ten Yeni Elseve Hydra [Hyaluronic] serisi, beklentilerimi tam anlamıyla karşılıyor.” dedi.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Tema Tasarım | Osgaka.com