Ana Sayfa Yaşam 10 Ağustos 2022 118 Görüntüleme

Kemer Belediyesi İlçe Genelindeki Yeşil Alanlarda Çalışmalarına Devam Ediyor

Kemer Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, ilçe genelindeki yeşil alanlarda bakım ve onarım çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.
 
İlçe sınırları içerisinde bulunan park ve yeşil alanlarda sulama sistemi bakım ve onarım çalışmalarına devam eden belediye ekipleri, Karayolları Genel Müdürlüğü ile yapılan protokol kapsamında da D -400 karayolu üzerindeki orta refüjlerde sulama ve altyapı çalışmalarına başladı.
 
Çamyuva Ağva Dere kenarında yapılan yeşil alan düzenleme çalışmalarına da ara vermeden devam eden belediye ekipleri, DSİ Köprüsü girişinde çimleme işlemleri yapıyor.
 
Öte yandan belediye ekipleri ilçe genelinde bulunan çınar ağaçlarını kırmızı örümceklere karşı ilaçlama ve yeşil alanlarda yabancı ot temizlik çalışmalarına da devam ettiği belirtildi.
 
Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, yaptığı açıklamada, “Kemer Belediyesi olarak “yeşili sev ve koru” anlayışıyla hareket ediyoruz. Belediye ekiplerimiz, ilçemiz genelindeki yeşil alanlarda bakım ve onarım çalışmaları yapıyor. D-400 karayolu üzerindeki orta refüjlerde sulama ve altyapı çalışmalarına başladık. Yeşili her zaman koruyan bir belediye olarak ilçe genelindeki ağaçlarımızı zararlı böceklere karşı ilaçlıyoruz. Gelecek nesillere daha temiz bir doğa bırakmak için çalışmaya devam edeceğiz.” diye konuştu.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Tema Tasarım | Osgaka.com