Ana Sayfa Magazin, Yaşam 10 Ağustos 2022 183 Görüntüleme

NİHAT DOĞAN, GÜZELLİK MERKEZİ SAHİBESİ SEVİM ALAN ÜZERİNDEN KAZANDIĞI PARAYLA YENİ SEVGİLİSİNE DÜĞÜN MÜ YAPTI? SEYHAN SOYLU AL SANA HABER’ DE AÇIKLADI!!!

Ünlü Türkücü Nihat Doğan’ın İranlı hayranıyla evlendiği haberi bugün gündeme bomba gibi düştü. Yaşadığı ilişkilerle zaman zaman gündeme gelen Nihat Doğan, bir süre Genel Yayın Yönetmenliğini Savaş Kalafat’ ın, Moderatörlüğünü Seyhan Soylu’ nun üstlendiği Al Sana Haber programında yorumculuk yapmış ve sık sık baba olma isteğini dile getirmişti. O dönem Sevim Alan Güzellik Merkezi Ataköy Şubesi için Sevim Alan ile iş ortaklığı olmuştu. Ancak bir süredir Sevim Alan ile birlikte olan Nihat Doğan bu ilişkiyi noktaladıktan sonra Alan’ dan aldığı Ataköy’deki şubesini de iade ederek İranlı Arzu isimli hayranıyla sessiz sedasız evlendi.

Gizlice kıyılan nikahta şahit olduğunu söyleyen Prodüktör Erol Köse “Güzellik merkezi sahibi olan Sevim Alan ile beraber olan Nihat Doğan önce Sevim ile ayrıldı sonra sahip olduğu şubeyi geri verdi sonra da benim de şahit

olduğum Ataköy’deki nikahla hayranı İranlı Arzu ile evlendi. Gelin 3 aylık hamile iddiaları da ayrı bir sevinç yarattı nikahta.” yazarak, nikah görüntülerini sosyal medya hesabından ifşa etti. Çiftin bebek bekledikleri için hızlı bir şekilde evlendiği iddia edildi.

Al Sana Haber masası da, eski masa arkadaşları Nihat Doğan’ ın bu sürpriz evliliği ile ilgili konuştular. Nikahta şahitlik yapan Erol Köse yayına bağlanarak nikahla ilgili detayları anlattılar. Ancak bugün masada olmayan Seyhan Soylu’ nun sosyal medyada yaptığı paylaşım ve sonrasında canlı yayına bağlanarak yaptığı açıklamalar, aslında bu aşkın sinyallerinin aylar öncesinde başladığını ortaya çıkardı. İşte detaylar…

Tayyar Işıksaçan nikah görüntüleri üzerine “Sanıyorum bayram öncesiydi… Nihat Doğan annesiyle birlikte İran’ a gitti. Ben sahne görüntüleri falan bekledim ama anneyle beraber bir İran seyahatiymiş gibi görüntüler geldi. Hatta dönüşte telefonla konuştum. Ağabey İran’dayım dönüyorum, konuşuruz demişti. Sonrasında bu sabah itibariyle bu ani haber ortalığı kasıp kavurdu.” yorumunu yaptı.

Nurettin Soydan ise bu yorum üzerine “Açıkçası benim kafamda soru işareti var resmi nikah olmadığına dair… Hamile biriyle nikaha oturanları eleştiren sevgili Nihat’ ın başına benzer bir olayın gelmesi de ayrı bir tezat…”  dedi.

Tayyar Işıksaçan ise “Seyhan Soylu’ nun sosyal medyasında paylaştığı videolar yılbaşı akşamına ait. Nihat’ ın sahne aldığı mekandan. Geniş bir masa var. Eşi hanımefendinin masada oturduğunu söylüyor Seyhan.’ O zaman uyanamadım bu görüntülere’ diyor. Bundan şunu anlıyoruz. 8 ay öncesinde bu hanımefendi Nihat Doğan’ ın hayatında var.” dedi.

Canlı yayına bağlanan Seyhan Soylu ise “Ben geçen gün Tayyar Işıksaçan’ ı Sevim Alan’ ın düğününde nikah şahidi zannettim birlikte paylaşım yapınca. Sevim Alan’ la Nihat Doğan’ ın nikah şahidisin sandım. O kadar sevinmiştim ki. Çünkü ben Sevim’ in kendi ağzından da hamile olduğunu biliyorum. Şoke oldum. Ben hamile olan kişiyi Sevim zannediyordum. Çok üzüldüm…

Meğer Sevim dükkanı almış Nihat’tan geriye. Ve Nihat dükkandan aldığı parayla aşık olduğu kıza düğün yapmış. Esefle kınıyorum Nihat’ ı” deyince Tayyar Işıksaçan “Bu kızla 1 yıldır birlikteymiş” dedi. Seyhan Soylu ise “2 yıl önce birlikte olmuştu. Ayrılmıştı sonra Sevim ile birlikte olduğunda. Sevim böyle bir ilişkiyi kabul etmez yani.

Yılbaşı akşamı masada bir kız vardı. O kızı Dora’ ya sordum. ‘Kardeşim’ dedi. Öyle deyince sorgulamadım. Ama gördüğüm kız bu kızdı.

Sevim Alan’ la ilişkisine Nihat’ ın annesi karşıydı. Annesi ayırdı onları. Sevim Alan’ a kızgın olsam da üzüldüm. Yaşamış olduğu hiç kolay bir şey değil”   diye yorum yaptı.

Tayyar Işıksaçan “Kızın 3 aylık hamile olduğu söyleniyor” deyince Soylu “Ben Sevim’ in de 4 aylık hamile olduğunu kendisinden duymuştum” dedi. Bunun üzerine Işıksaçan “Sen bu kızla ilgili hiç bilgi sahibi olmadın mı daha önce?  Yani o gece masada görüp huylandığın olmadı mı?” diye sordu. Soylu “Hayır o gün Sevim 1000 tane çiçek yollamıştı. Ama o da masadan giden 1 tane tek kırmızı gülle geldi. Ulan dedim ‘Dora’ nın kardeşine mi asılıyor acaba?’ Sonradan öğrendim ki o gün masadaki İranlı manken sevgilisiymiş.  Ayrıca Sevim Alan’ ın çevresinden insanlarda düğünde varmış. Ben buna kızdım. Nihat beni çağırdı. Sevim’ e kızgın olduğum halde düğüne gitmedim. ” diye yanıtladı.

Ardından bir süre Al Sana Haber masasında yorumculuk yapan Prodüktör Erol Köse canlı yayına bağlandı ve “Valla ben de 3 gün önce öğrendim Nihat’tan. ‘Ağabey sır’ dedi. Biz de kimseyle paylaşmadık. Ben de yetişemedim nikaha. Eğlence kısmına yetiştim.” dedi. Hamilelik konusuna değinen Köse “Fısıltı gazeteleri, kulaktan kulağa konuşuluyordu. Böyle bir şeyi soramayız tabii. Edep adap gereği. Bu arada duyumlarıma göre nikah şahitleri Sayın Fevzi Siverek ve Ahmet Eraslan’mış. Yetişebilseydim ben de olacaktım. Önemli olan Nihat’ ın mutluluğu.

Bu programın bir dönem sponsoru olan hanımefendi Sevim Alan bana mesaj atmış. ‘Benim adımı niye geçiriyorsunuz?’ diye. Olduğunu hepimiz biliyoruz. Programda da konuşuldu bu. Whatsapp gruplarında falan. Herhalde kadınsal kıskançlık mı oldu?

Anlayamadım. Üzüldüm yani. Nihat, hanımefendiyle çalışmıyor da, dükkanı iade etti. Kendince gerekçeleri vardır. Burada konuşulması gereken Nihat’ ın ve gelin hanımın mutluluğudur” diyerek açıklamada bulundu.

Ardından Seyhan Soylu’ nun, yılbaşı gecesi Nihat Doğan’ ın sahnesinde aynı masada olduğunu iddia ettiği ve Dora Ercan’ ın ‘kardeşim’ diyerek tanıttığı İranlı Arzu’ yu tanıyan Dora Ercan yayına bağlanarak açıklamada bulundu. Dora Ercan “Benden yaşça küçük olduğu için öyle söyledim. Nihat’tan dolayı tanıyorum. 1 yılı aşkın süredir tanıyorum. Çok da iyi bir kız. Evlendiler. Allah da mesut etsin. Arzu ile ayrıyken Sevim hanımla denediler ama kimyaları tutmadı. Nihat da Arzu’ yu unutamamıştı açıkçası. Tekrar bir araya geldiler. Ayrıca imam nikahları zaten vardı. Resmi nikahı da yaptılar. Bebek konusunu da inanın bilmiyorum.” diyerek açıklama yaptı.

Seyhan Soylu tekrar yayına bağlanarak “Sevim Alan travma geçirmiş. İş yerinde ne varsa kırmış dökmüş. Gelen bilgi kıyameti koparmış. Kolay değil, onun parasıyla düğün yapılması üzücü bir olay” dedi.

 

HABERİN VİDEO LİNKİ

https://youtu.be/HFZcdtnvzzU

 

https://we.tl/t-eXROxk2Z2X

 

Tema Tasarım | Osgaka.com