Ana Sayfa Magazin 14 Ağustos 2022 178 Görüntüleme

Tac Mahal Ödülleri, İstanbul’da Görkemli Bir Tören İle Sahiplerini Buldu

İş, Sanat ve Medya dünyasının başarılı isimlerini bir araya getiren ve adını dünyanın 7 harikasından biri olan Tac Mahal’den alan, ”Tac Mahal Ödülleri” 3 Ağustos Çarşamba akşamı sahiplerini buldu.

Tayfun Kahya kuruculuğunda faaliyet gösteren Dada Medya Grup’un organize ettiği gece, Ece Gürsel ve Gökay Kalaycıoğlu sunuculuğunda gerçekleşti.

Aralarında Müjdat Gezen, Selçuk Ural, Sema Aydemir, Adem Kılıçcı, Selen Görgüzel, Ferah Zeydan, Seyhan Soylu, Mustafa Topaloğlu, Seren Uzun, Çiğdem Tunç, Nil Burak, Yavuz Seçkin, Doğan Cem, Nurcan Sabur, Hakan Solaker, Ozan Orhon, Murat Başaran, Rumelili Orhan-Kemal, Nuran Sultan, Kopa Grubu, Berna Tan, Aycan Varış ve Merve Demir’in bulunduğu gece eğlenceli anlara sahne oldu.Gecenin organizatörü Tayfun Kahya; Kadına şiddete farkındalık yaratmak için organize ettiği törende,

“Ülkemizin kanayan yarası olan kadına şiddete farkındalık yaratmak için var gücümüzle çalışıyoruz. En büyük toplumsal ayıplarımızdan olan kadına yönelik şiddetle her sene, savaşmaya devam edeceğiz. Ancak bizim savaşımız, bildiğiniz savaşlardan değil. Bizim savaşımız alkışla, şarkıyla ve şiirle olacak” dedi.

Etiketler:
Tema Tasarım | Osgaka.com