Ana Sayfa Yaşam 25 Ağustos 2022 108 Görüntüleme

Darıca Millet Bahçesi 3. Etap ihalesi tamam

Büyükşehir’in vizyon projelerinden Darıca Millet Bahçesi’nin 3. Etap Projesi kapsamında düzenlenen ihaleye 3 firma teklif verdi

 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin önemli projelerinden biri olan Darıca Millet Bahçesi’nde 3. etap için ihale düzenlendi. 180 bin metrekare peyzaj düzenlemesi ve 3.230 metrekarelik millet kıraathanesi yapılacak proje için verilen en düşük teklif 96 milyon 500 bin TL oldu.

 

3 FİRMA TEKLİF SUNDU

Kocaeli’de Millet Bahçeleri’nin yapımı ve projelendirilmesi devam ediyor. Büyükşehir, Darıca Millet Bahçesi 3. Etap Projesi için de ihale düzenledi. Büyükşehir İhale Salonu’nda düzenlenen ihaleye 3 firma teklif sunarak katıldı.

 

BU BAHÇEDE YOK YOK

Darıca Millet Bahçesi 3. Etap Projesi kapsamında 180 dönümlük alanda; Millet Kıraathanesi ve Meydanı, yansıma havuzları ve dinlenme alanları, Türk İslam Bahçesi, Itri Bitki ve Kaya Bahçesi, Gülistan, Oturma Alanları, yürüyüş ve bisiklet yolları yapılacak.

 

YETİŞKİN VE ÇOCUK KÜTÜPHANELERİ

Millet Kıraathanesini kapsamında ise 2.800 metrekarelik alanda; 350 kişilik yetişkin kütüphanesi, 80 kişilik çocuk kütüphanesi, 160 kişilik çok amaçlı salon, kafeterya, toplantı salonu, workshop alanı ve açık hava kitap okuma alanları inşa edilecek.

 

OTOPARK İHALESİ AYRICA YAPILACAK

5 farklı noktada toplam 1292 araçlık otopark ihalesi ise ayrıca yapılacak. İhale gününün belirlenmesinin ardından yapılacak ihale kapsamında en uygun firma ile sözleşme imzalanarak yer teslimi yapılacak.

 

SÜREÇ NASIL İŞLEYECEK?

İhale, komisyonun değerlendirmesinin ardından sonuçlandırılarak firma ile sözleme imzalanacak. Söz konusu proje kapsamında sözleşmenin imzalandığı tarihten itibaren 10 gün içinde yer teslimi yapılacak. Yer tesliminin ardından 365 takvim gününde projenin bitmesi hedefleniyor.

 

 

İHALEYE KATILAN FİRMALAR VE TEKLİFLERİ

Arttech Yapı                                               96 milyon 500 bin TL

AL-GA İnşaat + Gelişim Yapı                  117 milyon 749 bin TL

Yeni Mutlu + Murat Değer                       127 milyon 746 bin 550 TL 44 kuruş

 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Tema Tasarım | Osgaka.com