Ana Sayfa Kültür & Sanat 3 Ekim 2022 131 Görüntüleme

MIX Festival 7 Ekim’de Başlıyor!

Zorlu PSM’nin ‘Çok sesli festival’ mottosu ile bu yıl 7-8 Ekim’de 6.’sını gerçekleştireceği MIX Festival presented by 100 Music ilk gününde capcanlı line-up’ıyla birbirinden farklı sesleri ağırlayacak. Men I Trust, The Away Days, Can Güngör, Thomas Guerlet, Kit Sebastian, Seda Erciyes & Tuğçe Şenoğul (DJ Set), Kardelen, Klor, 3Pillie ve MFY b2b Ali Özel’in performanslarını sergileyeceği Mix Festival’in birinci gününde Zorlu PSM’nin tüm sahneleri birer dans pistine dönüşecek.

 

MIX Festival presented by 100 Music farklı sesleri bir araya getirerek elektronik, indie, rap ve dans müziğin sevilen seslerini müzikseverlerle buluşturmaya hazırlanıyor. 

 

Uzun zamandır merakla beklenen grup Men I Trust sonunda İstanbul’da!

Dans melodileri ve synth’in bolca kullanıldığı üretimleriyle, ‘’Lauren’’, ‘’Seven’’, ‘’Show Me How’’ gibi çok ses getiren ve ikonik parçalarıyla dream ve indie pop’un en iyi temsilcilerinden olan Montrealli grup Men I Trust’ın yanı sıra, son yıllarda Türkçe müzik sahnesinde yayınlanan hatırı sayılır albümlerin düzenlemelerini ve prodüktörlüğünü üstlenen; birçok grup ve sanatçıya davuluyla eşlik eden Can Güngör, yerküre etrafındaki seyahatleri akorlarına akseden; dünya çapında büyük bir hayran kitlesi elde eden ve klasik indie-rock tınılarından shoegaze, dream pop ve psychedelic atmosferlerine geçiş yapan The Away Days, 7 Ekim akşamı MIX Festival kapsamında Turkcell Sahnesi’nde.

 

7 Ekim \ Zorlu PSM Turkcell Sahnesi \ Kapı Açılış: 19.00

  • 19.45 \ Can Güngör 
  • 21.00 \ The Away Days 
  • 22.15 \ Men I Trust 

 

100 Studio’da Fransız melodilerinden Anadolu rock’a uzanan bir yolculuk!

70’lerin saykedelik ruhunu Türkiye, Fransa, Brezilya ve Amerika’nın müzikal atmosferinde arayarak “Pangea” ve “Senden Başka” şarkılarıyla dikkatleri çeken ikili Kit Sebastian, ‘’Can’t You See?’’, ‘’How Strange!’’ ve ‘’Nobody Knows’’ gibi şarkılarıyla ve büyüleyici sesiyle Fransız sanatçı Thomas Guerlet, dinleyiciye 80’ler tadı veren synthler, funk ritimleri ve vocaderlı vokaller ile farklı vir kimliğe sahip eğlenceli grup Klor ve yerli sahnenin R&B temsilcilerinden, ‘Ceketin Bende Kaldı’ ve ‘Yaktın Beni’ şarkılarıyla ses getiren Kardelen 7 Ekim akşamı MIX Festival ile 100 Studio’ya geliyor!

 

7 Ekim \ Zorlu PSM 100 Studio \ Kapı Açılış: 19.00

  • 19.45 \ Klor
  • 20.30 \ Kardelen 
  • 21.45 \ Thomas Guerlet 
  • 23.30 \ Kit Sebastian 

 

Seda Erciyes & Tuğçe Şenoğul, Vestel Amfi’de, DJ kabinine geçiyor!

R&B sahnesinin Türkiye’deki en önemli temsilcilerinden Seda Erciyes ve puslu, gölgeli müzikleriyle, büyüleyici sesiyle Tuğçe Şenoğul ikilisinden oluşan Seda Erciyes & Tuğçe Şenoğul (DJ Set), müziğinde caz, neo-soul ve hip-hop ögelerini barındıran 3pillie ve enerjik setleriyle MFY b2b Ali Özel 7 Ekim akşamı Vestel Amfi sahnesinde!

 

7 Ekim \ Zorlu PSM Vestel Amfi \ Kapı Açılış: 17.00

  • 17.00 \ MFY b2b Ali Özel
  • 19.15 \ 3pillie
  • 20.00 \ Seda Erciyes & Tuğçe Şenoğul (DJ Set) 

 

7-8 Ekim MIX Festival presented by 100 Music’de kapı açılış 17.00 olup müziğin sevilen sesleri Zorlu PSM sahnelerinde müzikseverlerle buluşacak.

MIX Festival presented by 100 Music 7-8 Ekim biletleri passo.com.tr üzerinden satışta!

Zorlu Performans Sanatları Merkezi

Zorlu Performans Sanatları Merkezi (Zorlu PSM), 10. yaşında! 10 yıldır ilham verici sanat deneyimleri yaratarak ve dünya sanatına ev sahipliği yaparak daha çok insana sanatı keşfetmeleri ve sanatla dönüşmeleri için ilham veriyor! Ulusal ve uluslararası kültürel iş birlikleri, seçkin kurum ve sanatçılarla olan ortak çalışmalarıyla sanatseverler ve yeni sanat izleyicileri için özgür, yaratıcı, dönüştüren ve geliştiren bir sahne yaratıyor. Bugünün sanatçıları ile birlikte yarının sanatçılarına da hayal dünyalarını geliştirecek yaratıcı fırsatlar sunuyor, sanatın büyüleyici yolculuğunda onlara destek oluyor! "Dünyan Değişsin" mottosuyla kültür sanat ve eğlence hayatının buluşma noktası olan Zorlu PSM sanata gönülden bağlı, yaklaşık 150 çalışanıyla birlikte yenilenmeye ve sürprizler sunmaya devam ediyor. Bugüne kadar 5 milyondan fazla sanatseveri ağırlayan Zorlu PSM, Türkiye’deki kültür sanat faaliyetlerinin yaklaşık yüzde 15’ini gerçekleştiriyor. Dünyaca ünlü müzikallerden, dünya çapındaki müzisyenlere, büyük prodüksiyonlu tiyatrolardan tek kişilik büyüleyici oyunlara kadar uzanan nitelikli performansları sanatseverlerle buluşturan Zorlu PSM dünya standartlarında çok amaçlı sanat merkezi olarak tasarlanan ve global bir sahne olma vizyonuyla hareket ediyor. Yenilikçi, dinamik, güncel, güvenilir, eğlenceli, çok sesli kapsayıcı, iddialı, sıra dışı yapısıyla performans sanatları merkezi olmanın ötesine geçerek kültür sanat sektörünün gelişimine katkı sağlıyor. Zorlu PSM, 7 farklı mekanda benzersiz bir kültür-sanat deneyimi sunuyor.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Tema Tasarım | Osgaka.com