Ana Sayfa Magazin 8 Ekim 2022 158 Görüntüleme

adidas Originals, yeni modelini marka dostlarının atıldığı partiyle kutladı

adidas Originals, hareket halinde bir yaşam için tasarlanan NMD V3 modelini  “aile ve arkadaşlar” konseptli özel bir davet ile kutladı. 

 

adidas Türkiye, 6 Ekim 2022 Perşembe günü Mecidiyeköy Eski Likör Fabrikası’nda  unutulmaz bir etkinliğe imza attı. Yarının şehirlerini şekillendirecek asi kaşifler için yaratılan NMD V3’ün lansmanı, adidas Türkiye’nin kendi yolunu çizen ve herkese ilham veren marka dostlarının katıldığı özel bir davetle gerçekleşti. Davetliler parti alanına dev boyutta adidas Originals ayakkabı kutusunun ve her köşesinde farklı bir etkinliğin kurgulandığı labirentin içerisinden geçerek ulaştı.

 

“Kendi yolunu çiz” mottosuyla gerçekleşen davete, Cem Yılmaz, Nilperi Şahinkaya, Emre Yusufi, Jabbar, Nursel Köse, Güneş, İbrahim Selim, Mirgün Cabas, Burak Yörük, Ogeday Girişken, Nisa Bölükbaşı, Tamer Yılmaz, Hasancan Kaya, Fırat Çelik, Mabel Matiz ve Umut Eker gibi pek çok ünlü isim katıldı. Avangart Tabldot ve Romare’nin DJ performans sergilendiği etkinlikte davetliler unutulmaz bir gece yaşadı.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Tema Tasarım | Osgaka.com