Ana Sayfa Magazin, Sinema, Yaşam 8 Ekim 2022 229 Görüntüleme

SEYHAN SOYLU ORTADOĞUDA ERKEK GÜZELİ SEÇİLEN MISIRLI İŞADAMIYLA EVLİLİĞE GİDİYOR.

Genel Yayın Yönetmenliğini Savaş Kalafat’ ın üstlendiği AL SANA HABER programının moderatörü ve yapımcısı Sisi lakaplı Seyhan Soylu, bir dönem Seda Sayan’la yaşadığı aşkla gündem olan organizatör Ata Çağlayan’la birlikteliğini sosyal medyadan ilan etmişti. Seyhan Soylu, sonrasında örfi nikâh kıydığını açıkladığı sevgilisi Ata Çağlayan’la ayrıldıklarını ve barışmayacaklarını ifade etmiş, ”Bana öyle travmatik bir şey yaşattı ki barışmayı bırak barışmak için mesafemiz dahi biraz daha açıldı.” diyerek ilişkisini noktalamıştı.

Ayrılığın ardından kısa sürede kendini toparlayan Seyhan Soylu yeni bir aşka yelken açtı. Şeyma Subaşı’ nın Mısırlı sevgilisinden sonra Seyhan Soylu’ da 2016 Mısır Güzeli ve 2017 Ortadoğu güzeli seçilen Mısırlı “Mohammed Mendhaat”  ile mutluluğu yakaladı.

Seyhan Soylu sosyal medya hesabından “Bugün mübarek gün. Sevenlerime “Bizi” paylaşmak istedim. Yüreğim yorgun. O da biliyor. Zaman ne getirir bilemiyorum. Şimdilik birbirimizi tanıyoruz. Bir tek şunu biliyorum. Artık üzülmek istemiyorum.

Enişte adayınız Mısırlı. Kahire’de yaşıyor. Bildiğiniz üzere her yıl Mısır’a tatile giderim. Kahire’de 3 yıl önce tanışmıştık. Eşiyle boşanmak üzereydi. Kâğıt üzerinde de olsa prensiplerim gereği o tarihte arkadaş olmayı tercih ettim. Ara sıra yazışıyorduk. Benim X şahısla evlendiğimi internetten gördüğünde iletişimi kopardık. Boşandığımı da sayfamdan okumuş. Tekrar yazdı. “Bu sefer ne senin ne benim bağım var, istersen denemekte fayda var” deyince denemeye karar verdik.

Mısır’ ın 2016 Erkek Güzeli, Show dünyasını sevememiş ve seçildikten 6 ay sonra kendi eğitimine yönelmiş, finans ve bilgi işlemci… 37 yaşında 1. 82 boyunda 80 kilo… İş adamı “e-ticaret ve borsa”… Geçmişteki evliliğinden 1 çocuğu var. Eşi Hristiyan yabancıydı. Artık o da ben de özgürüz….

30 yaşındayken katıldığı yarışmada önce Mısır ardından Orta Doğu Erkek güzeli seçilmiş. “Hiç sevemedim, o dünya bana uygun değil” deyip kendi mesleğine dönmüş. Şimdi 37 yaşında ve Kahire de yaşıyor. Bana “Seyhan gel ‘Sharm el Sheikh” de tatil

yapalım. Hem dinlenir hem de ilişkimiz için konuşur, daha yakınlaşır, deneriz. Becerirsek biraz Kahire’ de biraz İstanbul’da hayatımızı idame ettiririz” diye yazdı. Kabul ettim. Fakat pasaportumun süresinin bittiğini, uzatmak için 2 gün önce verdim. “10 güne kadar gelir gelir gelmez yanındayım” dedim. Her ikimiz için de hayırlı olsun. Bu mübarek gün de siz değerli takipçilerimle paylaşmak, fikrinizi almak istedim.

Çok güzel bir yüreği var. Son eşim ile ayrılma sebebimi anlattığımda şoke oldu. Bir gün sizlerle ciddi ciddi paylaştığımda benim adıma çok üzüleceksiniz. İyi ki bitti. Yarım kalan bir adımı artık koşarak atabiliriz. Birkaç gündür kararımız netleşmişti. Nazar değer diye korktum. Mohammed bana “Seni uyardım. Sonunda biz birlikte olacağız, hayatına birini sokma, benim bedduam tuttu” dedi. O da benim gibi hala çocuk ruhlu. Kalbi de çok güzel. “Show dünyası macera Survivor bize uygun değil, gel sen de bırak” diyor. Kafam çok karışık. Hala onu anlatırken size enişte adayını takdim etmeyi unuttum. Adı “Mohammed Mendhaat” Ortadoğu’nun en yakışıklı adamı “Erkek Güzeli” benim için kalbi güzel olsun yeter.” diyerek yaptığı paylaşımla yeni bir aşkın olabileceği sinyalini verdi.

Seyhan Soylu, bugün canlı yayında yeni aşkını anlattı. Soylu “Normalde biz Mohammed ile 3 yıl önce Kahire’de tanıştık. Mohammed ile güzel bir arkadaşlığım başladı. Henüz aşk değil ama birbirimiz tanımak üzere bir yola çıktık.

Bu arada Mohammed ilişkimizle ilgili çok önemli bir adım attı ve sosyal medyasını kapattı. Mohammed evliydi. Bir tane çocuğu var. Mısır’ ın çok önemli bir ailesi. Babası Mısır Devlet Başkanı Sisi’nin önemli bir üst düzey generali ve şuan da aktif. SİSİ’nin yardımcılarından biri. Annesi de eski bir Milletvekili. Ben her yıl Mısır’a deniz sezonunu kapamak ve dalmak için Kızıl Deniz’e giderim. 3 Yıl önceki seyahatimde tanıştık. Muhammed o tarihte eşinden

ayrı, boşanma aşamasındaydı.

Ben evlilik olmadan bir ilişki kurmayı beceremiyorum. Bu yüzden arkadaş kalmayı tercih ettik…  Şimdilik bir ilişkiye “evet” dedik. Ön tanışma gibi. Becerirsek evleniriz. Birbirimizin muhabbetinden keyif alıyor, birbirimizi beğeniyor istiyoruz. Zaman ne getirir bilinmez.  Eski eniştenizle aynı meslekten Bilgisayar mühendisi ve Finans, Bitcoin uzmanı borsacı ama karakter olarak tam bir adam. Enteresan olan ben annesiyle de tanışıyorum. Annesi de Kahire kaldığım otelin havuzuna yüzmeye geliyordu hanımefendi. Tanıştık. Babasını henüz tanımadım.

Pasaportumun süresi geçmiş dün yenilenmesi için başvurdum. 15 güne kadar Kahire yolcusuyum beraber Mısır’da Sina yarımadasında Sharm El Sheikh ’te yazlıkları var. Birlikte tatil yapacağız. Aldığımız kararlardan tüm sevenlerim emin olsun saklamadan paylaşacağım” dedi.

HABERİN LİNKİ

https://we.tl/t-QsiKWyhtlb

Etiketler:
Tema Tasarım | Osgaka.com