Ana Sayfa Yaşam 18 Ekim 2022 88 Görüntüleme

Allianz Türkiye, Allianz 365 ile müşterilerine ayrıcalıklı bir dünya sunuyor

Allianz, sigorta ve bireysel emeklilik ürünleriyle müşterilerinin yanında olmaya devam ederken Allianz 365 ile yılın her günü sağlıktan alışverişe, kültür sanattan seyahate kadar birçok alanda ayrıcalıklı hizmet ve indirimler sunuyor.

 

Müşteri odaklılık stratejisi doğrultusunda müşterileriyle arasındaki bağı kuvvetlendirmeyi ve “Allianz Seninle” yaklaşımıyla müşterilerinin yanında olmayı hedefleyen Allianz Türkiye, bir yeniliğe daha imza attı. Allianz Türkiye’nin yeni sadakat programı Allianz 365 hayata geçirildi. 

 

Allianz Türkiye’nin “Bir gün değil, her gün seninle” sloganı ile hayata geçen yeni sadakat programı Allianz 365 kapsamında, sağlıktan alışverişe, kültür sanattan seyahate, evcil hayvan hizmetlerinden araç bakımına ve kişisel gelişime kadar pek çok alanda sunulan ayrıcalıklar ve indirimler Allianz müşterilerinin günlük hayatını renklendirecek. Allianz Türkiye Pazarlama ve Dijital Sigortalar Genel Müdür Yardımcısı Onur Kırcı; “Müşterilerimizin yalnızca zor zamanlarında veya birikimlerini nasıl yöneteceğine dair kritik kararlarında değil, yılın her günü yanlarında yer almak ve hayatlarına temas etmek istiyoruz. Allianz 365 sayesinde müşterilerimiz, farklı ayrıcalıklarla ihtiyaçlarını karşılarken hayattan keyif alabilecekleri aktivitelerle buluşabilecek, Allianz’lı olmanın güvenli dünyasını daha fazla keşfedecekler.  Her geçen gün farklı içerikler ve ayrıcalıklarla geliştirilecek Allianz 365’i, müşterilerimizin beğenisine sunmaktan memnuniyet duyuyoruz” dedi.

 

Allianz 365 programının ayrıcalıklarından yararlanmak için Allianz’ım mobil uygulaması üzerinden Allianz 365 Kulübü’ne ücretsiz olarak üye olunması gerekiyor.  Platinum, Gold, Silver veya Bronze olmak üzere 4 kategorisi olan Allianz 365 Kulübü’ne üye olan her yeni Allianz’lı adına, Türk Eğitim Vakfı’nın Kendine Yeten Geleceğe Yetişen Kızlar Burs Fonu’na bağışta bulunuluyor. 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Tema Tasarım | Osgaka.com