Ana Sayfa Kültür & Sanat, Magazin, Yaşam 4 Kasım 2022 157 Görüntüleme

SEYHAN SOYLU’YA “AHLAKSIZ TEKLİF”YAPAN PROFESÖR KİM?

Aktivist gazeteci Seyhan Soylu’nun sözleri ve ünlü bir profesörle ilgili itirafı akademi çevrelerinde ses getirdi…

Savaş Kalafat’ın Genel Yayın Yönetmenliğini yaptığı Al Sana Haber Programının moderatörü Seyhan Soylu panik atak sonrası gittiği, Türkiye’nin en tanınan, saygın kimlikli,  profesör ünvanlı bir psikiyatri doktorunun kendisine yaptığı “Ahlaksız Teklif”i ifşa etti.

Aktivist kimliğiyle öne çıkan,  sözlerini sakınmamasıyla tanınan Seyhan Soylu, panik atak günlerine ait sıkıntılı geçen anılarını anlatırken,  başına gelen bir olayı, kimlikleri gizli tutarak açıkladı…

Tedavi olmak için iddiasında yer alan profesörün kapısını çaldığını söyleyen Seyhan Soylu “ilk seansta bana öyle bir şey teklif etti ki, bir an panik ataktan şizofreniye mi geçtim diye düşündüm. 12 olan tansiyonum 24 çıktı. Nasıl kaçtığımı bilemiyorum” dedi.

Seyhan Soylu’nun israrla ismini söylemediği bu profesörün eşinin de aynı meslekten tanınmış kişi olduğunu sözlerine ekledi…  İşte Seyhan Soylu’nun Al Sana Haber Programındaki ifşasındaki detaylar.

“ Bir zamanlar panik atak hastasıydım. Başında z harfi olan ilaçlardan günde dört kez içiyordum. Dışarı çıkmaya korkuyordum. Sonunda doktora gitmeye karar verdim. Türkiye’nin en ünlü psikiyatrıydı bu gittiğim kişi. Eşi de çok ünlü.  Adama tedaviye gittim.  Adam daha ilk seanstan bana grup sekse davet etti.  Üstelik de eşiyle. Yeminle söylüyorum.  Ölmüş annemin üzerine yemin ediyorum. İlk seansta bunu yaşadım…  Bir insanın mesleki kariyeri olabilir. Etnik kimliği de önemli değil. Ahlaklı olmak başka bir şey.  Adam önemli bir profesör. Karısıyla grup sekse davet ediyor. Ben önce yanlış mı duyuyorum dedim. Bir an panik ataktan şizofreniye mi geçtim diye düşündüm. 12 olan tansiyonum 24 çıktı. Nasıl kaçtığımı bilemiyorum.”

 

LİNKLER:

WE TRANSFER LİNK : https://we.tl/t-BliMQbCC8e

YOUTUBE LİNK : https://www.youtube.com/watch?v=Abu-P3H__gA

 

Etiketler:
Tema Tasarım | Osgaka.com