Ana Sayfa Yaşam 6 Kasım 2022 149 Görüntüleme

Mustafakemalpaşa Belediyesi KPSS’ye Giren Adayların Heyecanlarına Ortak Oldu

Mustafakemalpaşa Belediyesi, Ortaöğretim Kamu Personeli Seçme Sınavı’na giren adayların en heyecanlı gününde yalnız bırakmadı. Mustafakemalpaşa Belediyesi’nin KPSS sabahı için özel görevlendirdiği personeller ilçe genelinde ki okullarda sınava giren binlerce öğrenciye su ve kek dağıtımı yaptı.

 

8 OKULDA 10 BİN KİŞİYE SU VE KEK DAĞITIMI

İlçe genelinde 8 okulda özel stantlar açarak görevlendirilen personeller sınav sabahı 10 bin kişiye su ve kek dağıtımı yaptı. Güler yüzlü personelleriyle, öğrencilere sınav sabahı moral olan Mustafakemalpaşa Belediyesi, hayatlarının en önemli sınavına giren adaylara desteklerini esirgemedi.

 

SINAV HEYECANLARINA ORTAK OLUYORUZ

Öğrenciler için desteklerini esirgemeyen, eğitim dönemi boyunca öğrencilere kendilerini deneme fırsatı sunarak deneme sınavı desteği sağlayan Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Mehmet Kanar, şu değerlendirmelerde bulundu;

 

“Bugün Türkiye’de binlerce aday hayatlarının belki de dönüm noktası sayılan bir sınava giriyorlar. Rabbim emeklerini boşa çıkarmasın. Bizde bu heyecana ortak olmak için Mustafakemalpaşa Belediyesi olarak ilçe okullarımıza standlar açarak adayların bu heyecanlı günlerinde sınav heyecanlarına ortak olduk. İhtiyaç duydukları her hususta yanlarında olacak bir Mehmet ağabeyleri var, bilmelerini isterim. Yüzlerce adayın kalbine dokunabildiysek ne mutlu bize.” İfadelerini kullandı.

 

Örnek yüzlerce projenin altında imzası olan Belediye Başkanı Mehmet Kanar, her eğitim öğretim yılı başlarında öğrencilere Dünya Klasiklerinden olan kitap setlerinden hediye etmeyi unutmuyor.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

İlginizi çekebilir

Korfbol heyecanı sona erdi

Korfbol heyecanı sona erdi

Tema Tasarım | Osgaka.com