Ana Sayfa Kültür & Sanat 16 Kasım 2022 91 Görüntüleme

Zorlu PSM’de Bu Hafta; 21-27 Kasım

Zorlu PSM’de bu hafta, çağdaş bir müzikal uyarlama olan ödüllü “Alice’’ Müzikali bu hafta geri dönüyor. 2005 yılından bu yana indie rock, folk rock ve progressive rock türlerinde üretimlerini sürdüren Get Well Soon, Garanti BBVA Konserleri kapsamında 100 Studio’da, başarılı müzisyen Mabel Matiz’de Turkcell Sahnesi’nde dinleyicileriyle buluşacak.

 

TİMSAH ATEŞİ // 21 KASIM // TURKCELL PLATINUM SAHNESİ // 20.30

Başrollerini Funda Eryiğit, Hazar Ergüçlü ve Kubilay Tunçer’in paylaştığı Timsah Ateşi, zıt kutuplarda yaşayan iki kız kardeşin babalarıyla olan çalkantılı hikayesini konu alıyor. Yönetmenliğini Mehmet Ergen’in üstlendiği oyun, 2019 yılında Edinburgh Fringe Tiyatro Festivali’nin en iyi oyunları arasında yer aldı.

 

Kapı Açılış: 19.30

Etkinlik: 20.30 

 

Bilet Fiyatları;

1. Kategori: ₺280,00 

2. Kategori: ₺240,00 

3. Kategori: ₺200,00

 

BAR PSİKOLOĞU "PSİKOGÖSTERİ" // 22 KASIM // touché // 21.00 

Gerçek ve girişimci bir psikoloğun psikoloji-psikoterapi klişelerini konu aldığı bir psikoloji talk show’u, Bar Psikoloğu, touché’de devam ediyor. İlk perdede sıklıkla sorulan ve merak edilen konuları tiyatral, keyifli ve bar muhabbeti tadında yalın bir dille anlatan Bar Psikoloğu, ikinci perdede seyircilerden gelen sorulara bilimsel bulgular aracılığıyla ve kendi süzgecinden geçirdikten sonra cevaplar vererek interaktif bir muhabbet ortamı sunuyor. 5 yıldır 43 şehirde sürekli bir turne halinde olan Bar Psikoloğu “Madem bize gelmiyorsunuz, ben size gelirim” düşüncesiyle başlattığı, dünyada ilk kez gerçekleştirilen ve bir sosyal girişimcilik olarak değerlendirilebilecek bu “psikogösteri” format aracılığıyla, ülkemizde ruh sağlığı ile ilgili yanlış ve eksik bilinenleri anlatarak “önleyici ve koruyucu psikoloji” alanına katkı sunmaya çalışıyor.

 

Kapı Açılış: 19.30

Etkinlik: 21.00

 

Bilet Fiyatları:

Ön Satış: ₺165,00 

Genel Satış: ₺198,00

 

EVLİLİKTEN SAHNELER // 22 KASIM // 100 STUDIO // 20.30

Johan ve Marianne 10.evlilik yıldönümlerini kutlamak üzere olan iki çocuk sahibi mutlu bir çifttir. Her şey her an planlı, her gün olması gerektiği gibidir. Her evli çift gibi bazı sorunlar yaşar, bu sorunları karşılıklı oturup konuşup mantıklı bir şekilde çözüp hayatlarına devam ederler. Ama yavaş yavaş karşılaştıkları sorunları eski yöntemlerle çözemediklerini fark ederler, kurdukları günlük planlar da aynı mükemmellikte işlememektedir. Ne yapacaklar? Gerçeklerle yüzleşebilecekler mi? Bu yüzleşmeyi nasıl karşılayacaklar? “İki insan bir ömür bir arada yaşayabilir mi?” “aile nedir?” “şefkat nedir?” “aşk nedir ne değildir?” sorularına yanıt arayan Ingmar Bergman’ın kült filminden Kayhan Berkin tarafından tiyatroya uyarlanan  ve Ece Dizdar, Öner Erkan, Kayhan Berkin, Pınar Göktaş ile Naz Buhşem’in rol aldığı “Evlilikten Sahneler” seyirciyi, bu çiftin başına gelenleri yakından izlemeye davet ediyor.

 

Kapı Açılış: 20.00 

Etkinlik: 20.30

 

Bilet Fiyatları:

1. Kategori Fiyat: ₺154,00 

2. Kategori Fiyat: ₺121,00 

Öğrenci: ₺88,00

 

ALICE MÜZİKALİ // 22-23 KASIM // TURKCELL SAHNESİ // 21.00

Lewis Carroll tarafından yazılan ve bugüne kadar 174 dile çevrilerek edebiyatın eşsiz eserlerinden biri olma özelliğine sahip “Alice Harikalar Diyarında”, Serdar Biliş’in yönetmenliği ve Beyhan Murphy’nin koreografisi ile çağdaş bir müzikal uyarlama olarak yeniden sahnedeki yerini alıyor.

 

İlk kez 7 Şubat 2019’da perde açan, 23. Afife Tiyatro Ödülleri’nde “Haldun Dormen Özel Ödülü” ve En İyi Koreografi Ödülleri’nin sahibi olan Alice Müzikali, yeni sezonda da seyirciyle buluşacak olmanın heyecanını yaşıyor. Zorlu PSM’de kapalı gişe oynayan müzikalde Serenay Sarıkaya “Alice” olarak izleyicisinin karşına çıkarken, Ezgi Mola “Kraliçe”, Enis Arıkan “Tavşan”, Şükrü Özyıldız “Şapkacı”, İbrahim Selim “Kral”, Merve Dizdar ise “Kedi” rolü ile yer alıyor. 

 

Kapı Açılış: 20:00 

Etkinlik: 21:00

 

Bilet Fiyatları: 

1. Kategori ₺682,50 

2. Kategori ₺577,50

 

FERİT ODMAN QUINTET // 23 KASIM // touché // 21.00 

Türkiye’nin caz sahnesinin önemli isimlerini bir araya getiren Ferit Odman Quintet, 23 Kasım akşamı touché’de dinleyenleriyle buluşacak. Türkiye'de caz davulunun öncülerinden Ferit Odman; Downbeat dergisinden dört yıldızla taçlandırılmış olan Autumn In New York ve Nommo albümlerindeki quintet aranjmanlarına yer verecek. Odman'ın quinteti ile hard-bop dünyasının derinlerinde güzel bir yolculuğa çıkacaksınız.

 

Kapı Açılış: 19.30

Etkinlik: 21.00

 

Bilet Fiyatları;

Ön Satış: ₺154,00

 

26. İSTANBUL TİYATRO FESTİVALİ: TİTANLAR // 23-24 KASIM // TURKCELL PLATINUM SAHNESİ // 20.00

Laskaridis trajikomik bir üçlemenin parçası olan Titanlar’da aklın henüz oluşmadığı metafizik bir âlemin kapılarını aralıyor. Tanımsız bir boşlukta cinsiyeti belirsiz bir kozmik varlık hafif hafif salıncakta sallanıyor. Her şeyin başlangıcının çok öncesinden beri orada ama bir yoldaşa ihtiyaç duyuyor. Bu evrende gülünç ile ciddi, önemli ile önemsiz, ışık ile karanlık sürekli yer değiştiriyor. Her detayında sürprizler, heyecan ve şefkat barındıran Titanlar yaptıklarımızı niye yaptığımızı, gerçekte neye ihtiyacımız olduğunu ve ne istediğimizi tartışmaya açıyor: Hep inandığımız ve peşinden koştuğumuz ideal kavramlara ulaşmamızı engelleyen ne? İdeallerimiz ile acımasız gerçeklik arasında duran insanın tür olarak zayıflığı mı, sınırları mı, ölümlülüğü mü? 

 

Pina Bausch Bursu’na kabul edilen, Dimitris Papaioannou ve Robert Wilson gibi yönetmenlerle çalışan Euripides Laskaridis, 2009’da kendi topluluğu Osmosis’i kurdu. Bu üçlemenin ilk oyunu Yadigâr (Relic) 30’dan fazla uluslararası festival ve dünyanın önde gelen salonlarına konuk olarak büyük ses getirdi. Üçlemenin ikinci oyunu Titanlar ise 2017’den bu yana Avrupa’nın yanı sıra Kanada’dan Çin’e tüm dünyada izleyiciler ile buluşmaya devam ediyor. Laskaridis Titanlar ile En İyi Dekor ve Kostüm Tasarımı kategorisinde 2018 Yunan Queer Tiyatro Ödülü’nü de kazandı. Akıllardan uzun süre çıkmayacak türler ötesi bu oyun festival izleyicisine, bildiği her şeyi ardında bırakıp gireceği bambaşka bir evreni keşif imkânı sunuyor.

 

Kapı Açılış: 19.30

Etkinlik: 20.00 

 

Bilet Fiyatları;

1. Kategori: ₺500,00 

2. Kategori: ₺450,00 

3. Kategori: ₺300,00 

Eczacıbaşı Genç Bilet- TÜKENDİ : ₺10,00

 

ÖZGE ÖZEL STAND UP // 24 KASIM // touché // 21.00 

Karşısına çıkan tüm kavramların içini dışına çıkaran ve bundan 1 gram pişmanlık duymayan Özge Özel, tek kişilik stand-up gösterisiyle 24 Kasım akşamı touché’de sevenleriyle buluşuyor.

 

Kapı Açılış: 19.30

Etkinlik: 21.00

 

Bilet Fiyatları:

Ön Satış: ₺121,00

 

BİFO & DANIEL BEHLE // 24 KASIM // TURKCELL SAHNESİ // 20.00

Bamberg Senfoni, Salzburg Mozarteum, Prag Filarmoni, Houston Senfoni, Tokyo Senfoni ve Viyana Senfoni gibi orkestralarla, Dresden, Lyon, Welsh ve Paris opera topluluklarıyla verdiği konserlerle müzik dünyasının gündemdeki en başarılı isimlerinden biri olan Viyanalı orkestra şefi Thomas Rösner, bu sezonun ilgiyle beklenen konuklarından. Rösner’in yönetimindeki BİFO, Richard Strauss ve Richard Wagner’in yapıtlarından oluşan bu konserde solistliği kadar lied yorumculuğu ve opera sahnesindeki başarılarıyla da ayakta alkışlanan tenor Daniel Behle’ye eşlik edecek. Aynı zamanda besteci de olan Behle, 2020 yılında doldurduğu Mozart albümü ile yılın vokal icracısı seçilmiş, aynı yıl Wagner’in Lohengrin’inde sahnedeki başarılarıyla büyük beğeni toplamıştı.

 

Kapı Açılış: 19.30

Etkinlik: 20.00

 

Bilet Fiyatları:

1. Kategori : ₺300,00

2. Kategori : ₺225,00

3. Kategori : ₺175,00

4. Kategori : ₺100,00

Öğrenci : ₺50,00

 

GARANTİ BBVA KONSERLERİ: GET WELL SOON // 24 KASIM // 100 STUDIO // 20.00

2005 yılından bu yana indie rock, folk rock ve progressive rock türlerinde üretimlerini sürdüren Get Well Soon, 24 Kasım akşamı Garanti BBVA Konserleri kapsamında 100 Studio’da İstanbul’daki dinleyicileriyle buluşuyor. Alman şarkıcı, söz yazarı ve enstrümentalist Konstantin Gropper'ın müzikal projesi Get Well Soon, büyük çıkışını 2008 yılındaki “Rest Now, Weary Head” albümüne borçlu. “Coda”, “Prelude” ve “People Magazine Front Cover” gibi sevilen parçalarıyla bezeli 14 şarkıdan oluşan albüm dünya çapında olumlu eleştiriler aldı. Kariyerinde her zaman kendisine meydan okumaktan keyif alan ve yenilikçi üretimleriyle kendini öne çıkarmayı başaran Get Well Soon, 2018 yılındaki 4. stüdyo albümü “The Horror” ile müziğin efsnaesi Sinatra'ya ve 1950'lerin konsept albümlerine saygı duruşunda bulunan Get Well Soon, her biri bir kitap gibi özenle işlediği parçalarıyla 24 Kasım akşamı Garanti BBVA Konserleri kapsamında 100 Studio’da sahne alacak.

 

Kapı Açılış: 20.00 

Etkinlik: 21.00

 

Bilet Fiyatları:

Ön Satış 1. Dönem: ₺220,00

 

ALESSANDRO SAFİNA // 25 KASIM // TURKCELL SAHNESİ // 21.00

Dünyaca ünlü tenor Alessandro Safina 25 Kasım’da Zorlu PSM’de hayranlarıyla buluşuyor. Küçük yaştan itibaren müziğe karşı tutkulu olan Alessandro Safina, 17 yaşında Floransa konservatuarında eğitim almaya başladı ve birkaç yıl sonra Avrupa'nın en iyi müzik tiyatrolarında solo sahne aldı. 1989'da Ulusalarası Kati Ricciarelli Vokal Yarışması'nın birincilikle kazanmasıyla "La Boheme", "The Barber of Seville", "The Elixir of Love", "Rusalka", "Eugene Onegin" gibi operalarda başrolde yer aldı. Safina'nın eşsizliği, doğal sesi ve yaratıcılığı onu uluslararası tanınan bir sanatçı haline getirdi. Opera aryalarını seslendirdiği zamanlardaki hayali klasik sanatı herkes için anlaşılır hale getirmekti. Bunun sonucunda kendisinin de tanımıyla pop müzik, akademik vokal, soul ve müzikalin bir araya geldiği yeni bir müzik tarzı olan "opera rock" doğmuş oldu.

 

“Insieme a te” adlı albümünden çıkan, Luna isimli teklisiyle Hollanda'da büyük başarı yakalayan sanatçı, 14 Hafta boyunca hit listelerinin zirvesinde kalarak 4 kez platinum ödülü kazandı ve albüm 36 ülkede yayınlandı. Alessandro Safina, Sarah Brightman, Elton John, Ewan Mcgregor, Barbara Hendricks, Sumi Cho gibi isimlerle yaptığı düetlerle dünyaya hediyeler bırakmasının yanı sıra Baz Luhrmann'ın "Moulin Rouge!" filminin soundtrack albümünde de yer aldı. 

 

Kapı Açılış: 20.00 

Etkinlik: 21.00

 

Bilet Fiyatları: 

1.Kategori : ₺1,900.00

2.Kategori: ₺ 1,700.00

3.Kategori: ₺ 1,500.00

4.Kategori: ₺ 1,200.00

5.Kategori: ₺ 900.00

6.Kategori: ₺ 600.00

 

AMAZON GÜLÜMSETEN KASIM ÖZEL: TUZBİBERSTAND UP GECESİ // 25 KASIM // touché // 21.00 

Amazon.com.tr ile Amazon Gülümseten Kasım özel etkinlikleri Kasım ayı boyunca Zorlu PSM Turkcell Platinum Sahnesi’nde! TuzBiber Stand-Up, 25 Kasım Cuma 20:30’da Amazon Gülümseten Kasım Özel Etkinlikleri kapsamında Turkcell Platinum Sahnesi’nde! Stand-Up Gecesi’nin kadrosu ise, şov saatine kadar gizli tutuluyor. Şovun başından sonuna, merakınızı giderecek bu geceye yerinizi şimdiden ayırtmanızı rica ederiz.

 

Kapı Açılış: 19.30

Etkinlik: 21.00

 

Bilet Fiyatları:

Amazon Gülümseten Kasım Özel İndirimi : ₺110,00

Genel Satış (Tükendi) : ₺110,00

 

TOZ // 25-27 KASIM // 100 STUDIO // 19.00 ve 21.00

Betonların göğü henüz delmediği zamanlarda büyük şehrin sokaklarında, apartman önlerinde büyüyen bir kız çocuğu. Güzeller güzeli ev kadını anne ile titiz avukat babanın tek kızı: Handan. Sokakların da anne babasıyla yaşadığı evin içi gibi huzursuz olduğu zamanlardan geçerek büyüyen, kendi yolunu bulan bir genç kadın… Kafasının ve kalbinin içi seslerle dolu; çok uzaklardan gelen bir melodi, kuşlar, rayların sesi, sevinçli bir hediye paketinin hışırtısı, annesinin, babasının, babaannesinin, halasının sesi… Sonra birden fazla ‘çat’ sesi, farklı zamanlarda, farklı evlerin duvarlarında yankılanan… Karşımıza yetişkin bir kadın olarak çıkan Handan’la tanıştığımızda; o, çocukluğundan bugüne uzanan bir hikâyeye çoktan dalıp gitmiş olacak. Handan’ın ve onun hafızasından çıkıp gelen annesi Feri’nin öyküsü, 1960’lardan bugüne uzanan bir anlatıya yerleşiyor. Murat Mahmutyazıcıoğlu’nun kaleminden çıkan, çok kişiyle kesişen bu tek kişilik kadın oyunu, Hira Tekindor’un yönetiminde, Zerrin Tekindor’un performansıyla seyirciyle buluşmaya devam ediyor

 

ÖNEMLİ BİLGİLENDİRME: 27 Kasım’daki etkinlik 15.00 ve 17.00 saatlerinde temsillerini gerçekleştirecektir. 

 

Kapı Açılış: 18.30 / 20.30 

Etkinlik: 19:00 / 21.00

 

Bilet Fiyatları:

Genel Satış: ₺275,00

Öğrenci: ₺137,50

 

CROSSOVER TALKS // 25 KASIM // SKY LOUNGE // 19.00-21.00

YouTube’un eğlenceli programlarından “Crossover Talks”, hem fiziksel hem de online izleyicisiyle buluşmak üzere Zorlu PSM’de devam ediyor. Alican Yücesoy, Yeliz Kuvancı, Barış Kıralioğlu ve Aybike Turan’ı aynı masada buluştuğu “Crossover Talks” programında sürprizler ve tahmin edilemeyen konuşmalarla izleyiciler unutulmaz bir sohbetin dinleyicisi oluyorlar. 

 

Her bölüm farklı konulara kendi perspektiflerinden bakan dört kişinin, eğlenceli sohbetleri eşliğinde bu sezon Zorlu PSM sahnesinde ve Zorlu PSM YouTube kanalında olan “Crossover Talks”un yeni bölümü ise 25 Kasım günü iki seans olarak 19.00 ve 21.00 saatlerinde Zorlu PSM Skylounge salonunda gerçekleşecek. 

 

Kapı Açılış: 18.30- 20.30 

Crossover Talks: 19.00- 21.00

 

Bilet Fiyatları

Genel Satış: ₺99,00

 

MABEL MATİZ // 26 KASIM // touché // 21.00 

Mabel Matiz, 26 Kasım 2022 Cumartesi günü Atlantis Yapım organizasyonu ile Zorlu Performans Sanatları Merkezi Turkcell Sahnesi'nde sevenleriyle buluşuyor.

 

Bilet Fiyatları

1.Kategori – 550.00

2.Kategori – 450.00

3.Kategori – 350.00

4.Kategori – 300.00

5.Kategori – 250.00

6.Kategori – 200.00

 

CAN OFLAZ & MERVE DENİZ İLE DAGOBAH KONSERİ // 26 KASIM // touché // 21.00 

Söz-müzik yazarı, aranjör ve prodüktör Can Oflaz ile söz-müzik yazarı ve yönetmen Merve Deniz’in solo olarak devam ettikleri kariyer yolculuklarında Dagobah Records adını verdikleri bir yapım stüdyosu kurdular. Alternatif ve popüler müzik dünyasının yeni, sevilen seslerini buluşturan sanatçılar, birlikte üretmenin gücüne inanarak 26 Kasım Cumartesi akşamı Zorlu PSM touché’de gerçekleştirecekleri konserde bu buluşmaları kutlamak üzere, çeşitli zamanlarda bir araya geldikleri sanatçıları sahnelerine davet ederek birlikte konser verecekler. Merve Deniz ve Can Oflaz’ın sevilen şarkılarını seslendireceği konserde onlara Sera, Tayfun Çetinkaya, Barış Güre ve Anıl Altınöz eşlik edecek. 

 

Kapı Açılış: 19.30

Etkinlik: 21.00

 

Bilet Fiyatları:

Genel Satış: ₺143,00

 

THUG LIFE – R&B HIP-HOP PARTY // 26 KASIM // 100 STUDIO // 21.00

Thug Life parti serisi, 100 Studio’da devam ediyor. 2018'de temelleri atılan, Istanbul’un en eğlenceli hiphop parti serisi Thug Life, 26 Kasım akşamı orijinal kadrosu ile 100 Studio’da olacak. Gorillaz, Kelis, Moby gibi isimlere yaptığı official remix'lerle ve albümleriyle tanınan Armageddon Turk'un kabinde olacağı gecenin açılışını ise DJ Sicies yapacak.

 

Kapı Açılış: 20.00 

Thug Life – R&B Hip-Hop Party: 21.00 

DJ Sicies (warm up): 21.00 

Armageddon Turk: 22.00

 

Bilet Fiyatları:

Genel Satış: ₺99,00

 

COMBOLATINO // 26 KASIM // SKY LOUNGE // 21.00

Combolatino, yüksek enerjili canlı müziği ile eğlenmek isteyen herkesi 26 Kasım Cumartesi akşamı Zorlu PSM Sky Lounge’a bekliyor. Kübalı eğitmenden ücretsiz dans workshop, konser öncesi Kübalı DJ Rafa ile eğlence bizi bekliyor.

 

Kapı açılışı ve DJ Rafa: 20.00 

Ücretsiz Dans Workshop: 20.30 

Canlı Müzik: 21:30

 

Bilet Fiyatları

Bistro Genel Giriş: ₺176,00 

Ayakta Genel Giriş: ₺110,00

 

AMADEUS // 27 KASIM // TURKCELL SAHNESİ // 20.30

Peter Shaffer tarafından kaleme alınan, dünya müzik tarihinin unutulmaz bestecileri Wolfgang Amadeus Mozart ile Antonio Salieri’nin eşsiz hikayesi “Amadeus” yeni sezon temsillerine devam ediyor. Usta yönetmen Işıl Kasapoğlu rejisiyle Çolpan İlhan-Sadri Alışık Tiyatrosu ve Piu Entertaiment iş birliği ile tiyatroseverlerle buluşan oyunun başrollerini Selçuk Yöntem (Antonio Salieri), Tansu Biçer (Wolfgang Amadeus Mozart) ve Dilan Çiçek Deniz (Constanze Weber) paylaşıyor. Sahne önünde 35, sahne arkasında 20 kişiden oluşan toplam 55 kişilik dev ekibiyle sezonun en çok ses getiren prodüksiyonlarından birisi olan ve sahnelendiği her oyunda tüm biletleri tükenen Amadeus, dünyada bir ilk olan çalınabilir yazı karakteri sayesinde Pazarlama ve Reklamcılık alanlarında ödüller kazandı. 6 “Kristal Elma” ve 4 “Felis” ile bu ödülleri alan ilk ve tek tiyatro oyunu olmasının yanında “ADC 100th Annual Awards”ta “Logo” kategorisinde ödül alarak uluslararası alanda başarı kazandı. XX. Direklerarası Seyirci Ödülleri’nde Yönetmenimiz Işıl Kasapoğlu En iyi Yönetmen, Selçuk Yöntem Sürekli Mükemmeliyet, Çolpan İlhan & Sadri Alışık Tiyatrosu ve Piu Entertainment En İyi Prodüksiyon, olmak üzere 3 dalda ödüle layık görüldü.

 

Kapı Açılış: 19.30

Etkinlik: 20.30

 

Bilet Fiyatları:

1.Kategori: ₺445.00

2.Kategori: ₺325.00

3.Kategori: ₺245.00

4.Kategori: ₺195.00

 

LEVENT ERDEN İLE ZAHİRİ HAKİKAT // 27 KASIM // touché // 17.00 

Teknolojisiz dönemin “Kim, Nerede, Ne ile, Ne yapıyor?” kült oyununu katılan herkesle birlikte yeniden yorumluyor.  Zahiri Hakikat, sanal gerçekliğin miş'li geçmiş zamanı.  Daha önce hiç duyulmamış, her gün yepyeni, birlikte oluşturulan ve bir daha anlatılamayacak hikayeler…ler… ler… ler… Levent Erden, çocukluktan kalan yöntemlerle hiç anlatılmamış hikayeleri katılımcılarla beraber 27 Kasım akşamı touché'de yine o anda oluşturmaya hazırlanıyor.

 

Kapı Açılış: 16.30

Etkinlik: 17.00

 

Bilet Fiyatları:

Ön Satış: ₺121,00

 

PETER PAN VE VAROLMAYAN ÜLKE // 27 KASIM // TURKCELL PLATINUM SAHNESİ // 15.00

Akbank Çocuk Tiyatrosu ve Zorlu PSM iş birliğiyle tiyatro sahnelerine kazandırılan Peter Pan ve Varolmayan Ülke, Kasım’da da seyirciyle buluşuyor. Metin ve söz yazarlığını Mehmet Ergen’in üstlendiği müzikalin müziklerini Tuluğ Tırpan bestelerken koreografisini Beyhan Murphy üstlendi. 

 

Wendy her akşam kardeşlerine masallar anlatıp yataklarına yatırır. Ancak bu gece, farklı bir gecedir. Masalların büyümeyen çocuğu Peter Pan, koruyucu perisi Tinkerbell ile çıkagelir. Kahramanlarımız, peri tozunun da yardımıyla Varolmayan Ülke adında bir adaya yolculuğa çıkar. Adada korsanlar ve deniz kızlarıyla yaşadıkları maceralar, Kayıp Çocuklar’ın yaşamını değiştirecektir. Akbank Çocuk Tiyatrosu’nun 50. Yılı için özel olarak yazılan ve J.M. Barrie’nin ölümsüz romanı Peter & Wendy’den uyarlanan bu özgün eser, pek çok tiyatro oyununa ve filme ilham veren karakterleri ve yepyeni bir yorumla sahneye taşınıyor.

 

Kapı Açılış: 13.00

Etkinlik: 15.00

 

Bilet Fiyatları:

Genel Satış: ₺220,00 

Kısıtlı Görüş: ₺165,00

 

BABYJAZZ İLE HARİKALAR DİYARI // 27 KASIM // SKY LOUNGE // 11.00

BabyConcerts BabyJazz’ı sunar: 27 Kasım’da Zorlu PSM’de ilk defa BabyJazz ile Harikalar Diyarı’na gidiyoruz. “BabyJazz”, canlı caz müzik performansını hikayeyle birleştirerek 0+ her yaştan bebek ve çocuğu müzikal bir yolculuğa çıkarıyor. Minikler bu yolculukta cazın esaslı enstrümanları saksafon, kontrbas, gitar ve perküsyonla yakından tanışacak ve popüler caz standartlarını dinlerken Harikalar Diyarı’na seyahat edecek. Ebeveynler ise belki uzun zamandır canlı dinleyemedikleri caz müziği çocuklarıyla birlikte deneyimleme fırsatı bulacak. 

 

11:00’da başlayacak program 0-4 yaş arası miniklerin katılımı için planlanmış olup, zorunluluk aranmayarak farklı yaştaki her çocuğa da açık olacaktır. Etkinlik yaklaşık kırk beş dakika sürecektir. Oturma düzeni yoktur. Minderler ve sandalyeler bulunmaktadır.

 

Kapı Açılış: 10.30

Etkinlik: 11.00

 

Bilet Fiyatları:

Üç Kişilik (1 Yetişkin +2 Çocuk veya 2 Yetişkin+ 1 Çocuk): ₺475,00

İki Kişilik (1 Yetişkin + 1 Çocuk): ₺316,50

Tek Kişilik (12 Yaş ve Üstü): ₺178,00

 

 

JAZZ FOR KIDS – HARİKALAR DİYARI // 27  KASIM // SKY LOUNGE // 14.00

Kasım’da Caz Başkadır! BabyConcerts daha büyümüş çocuklara yönelik caz programı ile 27 Kasım’da saat 14:00’da Zorlu PSM’de. Canlı caz müzik performansını hikayeyle birleştiren bu özel deneyimde çocuklar cazın esaslı enstrümanları saksafon, kontrbas, gitar ve perküsyonla yakından tanışacak ve popüler caz standartlarını dinlerken Harikalar Diyarı’na seyahat edecek. Ebeveynler ise belki uzun zamandır canlı dinleyemedikleri caz müziği çocuklarıyla birlikte deneyimleme fırsatı bulacak. 

 

14:00’da başlayacak program 4 yaşın üzerinde, daha büyümüş çocuklara göre kurgulanmıştır fakat zorunluluk aranmayarak farklı yaştaki her çocuğa da açıktır. Etkinlik yaklaşık kırk beş dakika sürecektir. Oturma düzeni yoktur. Minderler ve sandalyeler bulunmaktadır.

 

Kapı Açılış: 13.30

Etkinlik: 14.00

 

Bilet Fiyatları:

Üç Kişilik (1 Yetişkin +2 Çocuk veya 2 Yetişkin+ 1 Çocuk): ₺475,00

İki Kişilik (1 Yetişkin + 1 Çocuk): ₺316,50

Tek Kişilik (12 Yaş ve Üstü): ₺178,00

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Tema Tasarım | Osgaka.com