Ana Sayfa Kültür & Sanat 9 Aralık 2022 110 Görüntüleme

Başkan Doğruer ‘Buğday Tanesi’ filmini öğrenciler ile izledi

Belediye Başkanı Dr. Sadık Doğruer, vatandaşlar ve öğrencilerle birlikte 'Buğday Tanesi' filmini izledi.

 

İstanbul Milletvekili Serkan Bayram'ın engelli bir birey olarak mücadelesini konu edinen 'Buğday Tanesi' filmi Kınık’ta gösterime girdi.

 

Kınık Belediyesi'nin katkıları ile ücretsiz olarak Kınık Öğretmenevi Konferans Salonu’nda gösterime giren, İstanbul Milletvekili Serkan Bayram'ın mücadelesini konu edinen 'Buğday Tanesi' filmini Kınık Belediye Başkanı Dr. Sadık Doğruer vatandaşlar ve öğrencilerle birlikte izledi.

 

Engelli Milletvekili Bayram'ın hayatta yaşadığı zorlukları ve mücadelesini konu eden film, 8 Aralık Perşembe günü Kınık Öğretmenevi Konferans salonunda izleyicisi ile buluştu. Saat 10:00 ve 13:00’da  öğrenciler için saat 20:00’da yetişkinler için düzenlenen seanslar seyircinin ilgisi ile doldu taştı.

 

1 yaşındayken bir buğday tarlasında çıkan yangın nedeniyle ellerinde ve yüzünde kalıcı yanıklar oluşan Erzincan Milletvekili Serkan Bayram, uzun süren yoğun bakım ve tedavi süreçlerinin ardından hayata tutundu.

 

Her şeye rağmen verilmiş bir mücadelenin ve azmin sonunda kazanılan zaferin anlatıldığı film tam not alırken, izleyiciye duygu dolu anlar yaşattı.

 

Kınık Belediye Başkanı Doğruer film sonunda yapmış olduğu açıklamada, engelli bir bireyin başarı hikayesinden herkesin alacağı dersler olduğuna değinerek, konuşmasına şöyle devam etti "Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Film gerçekten çok güzel düşünülmüş ve hazırlanmış. Dikkatle bakıldığında hayat, hepimiz için nasihatlerle dolu. Eminim ki Sayın vekilimizin bu başarı öyküsü birçok prangalı zihinde olan engelleri kaldırmıştır. Bugün burada hemşerilerim ve öğrenci kardeşlerimle birlikte sadece bir film izlemedik, bir hayat dersi aldık. Hepimizin her an bir engelli adayı olduğunu hatırlattığı gibi, filmde konu edilen azmin zaferi bizleri daha çok çalışmaya sevk etmiştir. Serkan Bayram milletvekilimizin hayatının anlatıldığı buğday tanesi filmi muazzam işlenmiş, gönüllerimize sevgi ve merhamet tohumlarını yeniden yeniden ekmiştir. Emeği geçen herkese tekrar teşekkür ediyorum” dedi.

 

 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Tema Tasarım | Osgaka.com