Ana Sayfa Yaşam 19 Aralık 2022 86 Görüntüleme

Pokémon severlere çifte mutluluk: Ash ve Pikachu'nun özel bölümleri & yeni animasyon dizisi

Ash ve Pikachu’nun yıllar boyunca sürdürdüğü maceraları özel bölümleriyle yayınlamaya hazırlanan Pokémon, yeni aksiyon dolu hikayeleri içeren animasyon dizisini de hayranlarıyla buluşturuyor. 

Pokémon, aksiyon dolu maceralara atılırken, serinin Japonca versiyonunda bulunan Liko ve Roy adlı kahramanlar da dahil olmak üzere daha önce hiç görülmemiş bir hikaye ve karakterlerden oluşan yeni animasyon dizisini hayranlarıyla buluşturuyor. 

2023 ve sonrasında yayınlanacak olan bu seri, Paldea’nın ilk ortağı olan Pokémon Srigatito’yu, Pokémon Scarlet’ı, Pokémon Violet video oyunlarından Fuecoco ve Quaxly’i ve parlak formdaki Efsanevi Pokémon Rayquaza’yı içeriyor. Heyecan verici eğitmen savaşlarından eğlenceli Pokémon karşılaşmalarına kadar Pokémon dünyasının tüm gizemlerini çözmenize çok az kaldı!

Yayınlanacak olan yeni animasyon dizisi, Ash Ketchum ve Pikachu’nun Pokémon Dünya Taç Giyme serisinde Masters Eight Turnuvası’nı kazanmasını içeren animasyonu Pokémon’un Son Yolcukları (Pokémon Ultimate Journeys) dizisinin mevcut sezonunun ardından başlayacak. Ash’in Pokémon Dünya Şampiyonu olarak tarihe adını yazdırdığı bu seriyi hatırlamak isteyenler için ise özel bölümlerden oluşan bir koleksiyon bulunacak. 

Bu özel bölümlerden oluşacak koleksiyon, Misty ve Brock da dahil olmak üzere Pokémon severlerin en sevdiği karakterleri içeriyor. Bununla birlikte dünyanın en güçlü eğitmeni olan Ash ve Pikachu’yu gelecekte neler beklediğine de tanık olmanızı sağlıyor. Özel bölümlerde Ash, yalnızca büyük başarısını kutlamakla kalmıyor, aynı zamanda bu yolcukta onu yalnız bırakmayan tüm hayranlarına da teşekkür ediyor. 

 

Sizler de Pokémon’un aksiyon, macera ve arkadaşlık üzerine kurulu olan yeni animasyon serisindeki tüm detayları dört gözle bekliyorsanız Pokémon’u sosyal medya hesaplarından takip ederek son gelişmelerden haberdar olabilirsiniz.  

 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Tema Tasarım | Osgaka.com