Ana Sayfa Kültür & Sanat, Magazin, Yaşam 26 Ocak 2023 131 Görüntüleme

SELİN CİĞERCİ’NİN ÇOCUK SAHİBİ OLDUĞUNU AÇIKLAMASI LGBT’NİN EN BÜYÜK SAVUNUCUSU SEYHAN SOYLU’YU HAREKETE GEÇİRDİ. SOYLU AİLE BAKANINA SESLENDİ

LGBT birey Selin Ciğerci ve EX kocası Gökhan Çıra bir kız çocuğu sahibi olduklarını açıkladılar. Magazin gündeminde  şaşkınlık yaratan bu açıklamadan sonra sesler yükseldi. Özellikle LGBT ye karşı kampanya yürütenler için zemin oluşturacağı iddiasıyla ilk ses siyasetçi-fenomen-aktivist gazeteci Seyhan Soylu’dan geldi…  Seyhan Soylu bir süredir LGBT bireylere yönelik kampanyalara itiraz ediyor, her platformda karşı çıkıyordu.  Soylu bu kez siyasi kimliğiyle Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık’a seslendi.  Seyhan Soylu milyonlarca kişiye ulaşabildiği sosyal medyasından Sayın Bakan’a yönelik yazısı aynen şöyle:

❌🇹🇷❌ BU İHBAR veya SUÇ DUYURUSU DEĞİLDİR ❗️

 

#lgbt karşıtlarının bu zümrenin tamamına yönelik olabilecek söylemlere istinaden bu #video ‘yu çektim.

Yoksa #selincigerci ile #gökhançıra ilişkisindeki boşanma ayrılma seremonileri, showları bizi değil kimseyi alakadar etmez.

Fakat ortada henüz yeni doğmuş bir bebek var.

Bu masum sabinin üzerinden yapılan SHOW’a herkes gibi şahsım da birçok Lgbt’li dahil olmak üzere kamuoyunun tepkisine mahal olabilecek bir durum.

Selin ciğercinin kimliğini üzerinden Yapılacak olan eleştiriler, birçok lgbt ‘liye karşı ön yargılı sayılacak, hatta bazı kesim bu durumu seçim arifesinde provakasyona çevirmek isteyen kişiler olabileceğini hesaplayarak bu açıklamayı yine aynı kimliğe mensup biri olarak zaruri gördüm.

Günlerdir “ bebek Show “ işe Türkiye gündemin olan bu konuyla ilgili yapılan haberlerde çocuğun annesi kimdir?, çocuk bir taşıyıcı anneden mi? Bu çocuk evlilik dışı bir çocuk mu? Bu çocuğun gerçek annesi nerede?

Bahsi geçen camii avlusuna bırakılmış bir yavru kedi değil, öyle oysa ben dahil tüm hayvan severler tarafından takdire Şayan bir hareket olarak alkışlardık.

Bahsedilen Show malzemesi haline getirilen henüz 40’ı çıkmış bir yavru bebek..

Bu konuyla ilgili  aile ve Sosyal yardım Bakanlığının @tcailesosyal sn bakan @deryayanikashb hanım efendinin sorumlu kapsamında olan bir konu.

Eminim sayın bakan da bu konuyu medyadan okumuş konuyla ilgilenilmesi için tahkikat emrini vermiştir.

Yok eğer gözden kaçırmış ise hatırlatmak babında bu konunun aydınlanması de küçücük bir Sabi saadetin ürün satışlarını arttırmak veya güzellik merkezlerinin şubelerini franchise olarak çoğaltmak adına gündem oyunlarına acilen müdahale edilmesini çıkabilecek provakatör eylem veya söylemlere müdahale edilmesini bakanlığınızdan arz be talep ederim.

 

DYP doğru Yol Partisi

Gnl Bşk Yardımcısı

İnsan hakları Genel Başkanı

Seyhan Soylu”

 

LİNKLER:

https://www.youtube.com/watch?v=jVB-X_41M8c

https://we.tl/t-25l1URQxbL

Tema Tasarım | Osgaka.com