Ana Sayfa Magazin 27 Ocak 2023 120 Görüntüleme

Cihan Talay: “Belediye Başkanı Bile Ziyaret Etti"

Dayı Şov, komedyen Cihan Talay ve oyuncu Toygan Avanoğlu ile bol kahkahalı bir bölümü daha geride bıraktı.

Ata Demirer ile oynadığı yeni filmi Bursa Bülbülü’nden övgüyle söz eden başarılı oyuncu Avanoğlu, GAİN’de yayınlanmaya başlayacak Dünya Bu isimli yeni projede yer almasıyla ilgili de, “İnanılmaz güzel senaryolara sahip. Okurken bile acayip güldüm, hemen yükseldim işe” dedi.

Talay, Youtube’daki “Mahalle Baskısı” isimli programı sebebiyle Belediye Başkanı’nın kendisini ziyaret ettiğini anlattı. 

Dayı Şov bu hafta, komedyen Cihan Talay ve oyuncu Toygan Avanoğlu’nu konuk etti.

“Ata’nın dostluğu çok güzel”

Ata Demirer’le birlikte yer aldığı yeni filmi Bursa Bülbülü ile ilgili, “Doktor Fatih rolündeyim. Çok keyifli bir rol. Çok güzel bir film. İzleyenler de genelde zaten çok beğeniyorlar. Çok güzel yazıyorlar, çiziyorlar, sağ olsunlar” yorumunu yaptı. Ata Demirer’le oynamanın çok keyifli olduğunu söyleyen Avanoğlu, “Ata’yı zaten çok seviyorum. Onun dostluğu, sohbeti çok güzel” dedi.  

“Stand-up’çıların artması İstanbul’da sevindirmiyor”

Cihan Talay, stand-up’çıların sayısının çoğalmasına sevinip sevinmediğiyle ilgili soruya, “İstanbul’da sevindirmiyor da, diğer illerde sevindiriyor. İstanbul’da 50 tane gösteri var artık. Baya kiraya çalışıyoruz Dayı” şeklinde esprili bir yanıt verdi. Talay, diğer stand-up’çılardan ne farkı olduğunun sorulması üzerine ise, “Her an cezaevine girebilir bir stand-up metni var. Herhalde farkı odur” dedi. 

“Senaryoyu okurken çok güldüm”

Şubat ayında GAİN’de yayınlanmaya başlayacak Dünya Bu isimli projede rol alan Toygan Avanoğlu, yeni projeyle ilgili çok heyecanlı olduğunu belirterek, “Ben çok eğlendim. Skeç skeç olan bir dizi. İnanılmaz güzel senaryolara sahip. Okurken bile acayip güldüm, hemen yükseldim işe” dedi.

Belediye Başkanı ziyaret etmiş

Youtube’da yayınlanan “Mahalle Baskısı” isimli programına, Zeytinburnu’nun güzel bir mahalle olduğunu düşündüğü ve orada yaşayanları tanıtmak istediği için başladığını söyleyen Cihan Talay, “Belediye Başkanı bile ziyaret etti; o da sevmiş” dedi.  

Cihan Talay’dan “mahallecilik” tüyoları

Gel Bakalım Yanıma bölümünde Dayı’nın masasına geçen Cihan Talay, “mahallecilik” tüyolarını paylaştı. Selamlaşma, gençlerle iletişim, gerektiğinde kaçma, esnafın saygısını kazanma gibi alanlarda ne şekilde davranmaları gerektiğini izleyicilere aktardı. 

 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Tema Tasarım | Osgaka.com