Ana Sayfa Kültür & Sanat 26 Nisan 2023 84 Görüntüleme

Oregon Filminin Galasi Gerceklesti

80’li yıllardan sıra dışı bir günü beyazperdeye yansıtan Oregon filminin galası önceki gün Kanyon Paribu Cineverse’te düzenlendi. Ümit Ünal’ın senaryosunu kaleme aldığı, Kerem Ayan’ın yönetmenliğini üstlendiği ve Muzaffer Yıldırım yapımcılığında beyazperdeye taşınan filmin galasına sanat dünyasından birçok isim katıldı.

 

Sinema tarihinde ses getirmiş birçok güçlü filme ve senaryoya katkı sağlamış Ümit Ünal, tiyatro sahnesindeki başarılı kariyerinden sonra ilk yönetmenlik deneyimiyle merak uyandıran Kerem Ayan ve izleyicinin beğenisini kazanan yapımlarda imzası bulunan Muzaffer Yıldırım yapımcılığında hayata geçirilen Oregon filminin galası Türkiye’nin iş ve sanat dünyasından birçok ismin katıldığı bir organizasyonla Kanyon Paribu Cineverse’te gerçekleşti.

80’li yılların toplumsal yaşamından insan panoramaları sunan Oregon filmi dinamik hikayesi, alışılmamış olay örgüsü ve zengin oyuncu kadrosuyla büyük bir ilgi gördü. Döneme dair kostümler ve nostaljik dekorlar ile harmanlanmış film izleyenleri büyülerken taşıdığı mizah ögeleriyle neşeli anlara imza attı. 

Sadece sinemalarda vizyona giren filmde Aslı İnandık, Serkan Çayoğlu, Ferit Aktuğ, Selen Uçer, Nazlı Bulum, Özgür Emre Yıldırım, Nejat İşler, Burcu Biricik, Fırat Çelik, Onur Gürçay, Billur Melis Koç, Melisa Doğu, Zihni Göktay ve Nevra Serezli rol alıyor. Bir ‘müzik kaseti’ hikayesi etrafında şekillenen ve izleyiciyi alışılmamış bir olay örgüsü içerisine çeken dinamik kurgusuyla Oregon, NuLook Production yapımcılığında 28 Nisan’da vizyonda.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Tema Tasarım | Osgaka.com