Ana Sayfa Güzellik, Kültür & Sanat, Magazin, Moda, Sinema, Yaşam 31 Mayıs 2023 150 Görüntüleme

Ünlü Oyuncu Meral Kaplan DmJoy Dergi ve Tiger Mek Reklam ve Yapım Şirketinin Ardından Blue Moon Pozitif Yaşam Merkezi’ni de Kurdu…

Ünlü oyuncu Meral Kaplan durmak bilmeden çalışmalarına devam ediyor…

İstanbul Ulus’da kurduğu reklam, pr şirketi yanısıra, Dm Joy dergisinin 14. Sayısını çıkaran Meral Kaplan durmaksızın çalıştığı firmalarına bir yenisini ekledi.Açılışını yaptığı Blue Moon Pozitif Yaşam Merkezi’nde kendisini ziyaret ettiğimiz Meral Kaplan’a neler yaptığını sorduk…

Bluemoon yaşam merkezi ne zaman kuruldu ve amacı neydi?

 

Bluemoon Pozitif Yaşam Merkezi 2022 yılında
Meral Kaplan tarafından kurulmuş bir terapi merkezidir.
Biorezonans Terapisi başta olmak üzere, Psikoloji ve Alternatif tedavi alanlarında alanının uzmanları tara­fından hizmet verilmektedir. Derin ve kronik rahatsızlıkları bile değiştirme­ ye yardımcı olmak ve kalıcı sonuçlar için sağlığı iyileştirmek ve aynı za­ manda güçlü tedavilerle akut sorun­ları ele alırken, her müşteriye son tek­noloji bir terapi protokolü hazırlamak için dünya çapında doğal ve entegre tıp dünyasının en son gelişmelerini kullanır.

Biorezonans Terapi Nedir?

Biorezonans Terapi, vücudun kendi ken­ dini düzenleme sistemine yardımcı olmak için doğu enerji tıbbı, homeopati ve kuantum fiziği kav­ramlarını kullanır. Alerjenler ve diğer stres etkenleri tarafından verilen sinyalleri bastırırken, bağışıklık sistemi ile vücuttaki tüm hücreler arasında geçen şifa sinyallerini artırarak vücuda yardımcı olur. Ba­ ğışıklık sistemi üzerinde çalışarak, sorunun kökünü iyileştirmeye yardımcı olur ve yalnızca semptomu bastırmakla kalmaz. Bu nedenle, Biorezonans teda­ visinin etkileri uzun sürelidir ve sorunun ortak kay­ nağını hedefleyerek birden fazla rahatsızlığın iyileş­ tirilmesine yardımcı olur.
Biorezonans Terapi bağışıklık sistemini güçlendir­ diği için sadece hastalıklarla savaşmak için değil, hastalıkları önlemek için de kullanılabilir. Vücudun enerjisini okuma yeteneği, Biorezonans tedavisine özgüdür ve vücudun kendini iyileştirme yeteneği ni geri kazandırarak daha hızlı sonuçlar sunar. Ek olarak, bu tedavi süreci ağrı yönetiminde yardımcı olabilir ve geleneksel tıbbi uygulamalarla birlikte alı­ nabilir. Biorezonans Tedavisi nazik, non-invaziv bir tedavi metodolojisidir.

Biorezonans Nasıl Çalışır?
1.Adım: Teşhis
Bu, ayrıntılı sonuçlar ve­ ren iyi tanımlanmış bir süreçtir. Belirli bir ma­ kine kullanılarak vücu­ dunuz gıda intoleransı, hormon ve kimyasallar­ daki dengesizlik ve bak­ teri, virüs, ağır metaller, mantar oluşumu vb. gibi

2.Adım: Terapi
Terapinin ilk kısmı, bir önceki adımda teşhis edi­len dengesizliklerle ilgi­ lenmeyi içerir.
Terapinin ikinci bölü­münde, terapistiniz evde uygulanacak gıda takvi­yeleri ve tedavileri sağla­yacaktır. (Bu talimatlara uymalı ve bol su içmelisi­niz.)
3.Adım: Takip
Koşulların ciddiyetine bağlı olarak, terapist zi­ yaretlerin sıklığını önere­cektir.

Her seansta ilerle­ meniz kaydedilecek ve buna göre tedavi sağlanacaktır.

4.Adım: Bakım
Tedavi seanslarınız tamamlandıktan ve iyileştikten son­ra, düzenli takipler için kliniği ziyaret etmeniz önemlidir. Terapistiniz bazı evde terapiler de önerebilir.

 

 

 

 

Tema Tasarım | Osgaka.com