Ana Sayfa Güzellik, Moda 14 Haziran 2023 128 Görüntüleme

Ünlülerin Uzman Estetisyeni Songül Nayman’la New Plastic Workshop Serüveni

Şimdi eğer hazırsanız sizi harika bir yere götüreceğim…

Ortaköy’de Dere Yokuşu’nun bitiminde bir apartman dairesi; kapıya geldiğinizde sizi, güzel enerjisi ve güler yüzüyle Songül Nayman kendisi karşılıyor.

İnsanın içini ısıtan gülümsemesi ile sizi içeriye davet ediyor ve sanki girdiği yer bir güzellik salonu değil de arkadaşınızın evinin salonu. O güzel, incecik porselenden yapılmış zarif fincanları ile kahve veya çayınızı ikram ediyor, hemen sizi uygulama odasına almıyor, neden mi, çünkü sizi tanıyacak; yüz mimiklerinizi görecek , siz güldüğünüz zaman hangi çizgileriniz oluşuyor bunları anlayacak, işte onları yaptığı herhangi bir işlemde de kaybetmeyecek.

Siz daha sohbet sırasında ne istediğinizi söylemeden o tüm ihtiyaçlarınızı beyninde tek tek sıralıyor, istediğiniz şey aklına yatmadı mı, gereksiz mi, fazla mı abartı duracak, hemen ‘’hayır buna şu anda gerek yok’’ deyip kar gütmeden sadece gerçekten cildinizin neye ihtiyacı varsa o işlemleri uygulamak için sizi işlem odasına davet ediyor. Burada benim en çok sevdiğim ve ismini ‘’Benjamin Button’’ koyduğum bir işlem var, Somon DNA’sı ve bir çok vitaminin karışımından oluşan bir uygulama. Neden mi Benjamin Button? Çünkü; işlemi Songül Hanım uyguluyor, eve gidiyorsunuz yatıp uyudunuz, benim gibi 48 yaşında bir kadınsanız ertesi gün uyandığınızda 45, sonra 42, sonra 40, sonra bir bakıyorsunuzki on yaş gençleşip, 38 olmuşsunuz bile… Sadece bu uygulama değil tabi yaptığı bir sürü işlem var. Öyle, yapayım gitsin dediği hiç kimseyi görmedim. Songül Nayman, danışanlarından hiçbir zaman müşteri diye bahsetmeyen, gereksiz hiçbir işlemi yapmayan, kendi içine sinmeden sizi o kapıdan çıkarmayan canayakın, enerjisi yüksek, tatlı mı tatlı, butik bir güzellik salonu işletme sahibi.

Söylediği bir söz aklımda kaldı ‘’Ben bu güzellik salonunu açtığımda kendime bir söz verdim; bu güzellik salonundan hiçbir kadın mutsuz çıkmayacak.’’ Ve yıllardır Ortaköy’deki bu küçük sevimli güzellik salonundan hiçkimse mutsuz ayrılmıyor. Emin olun herhangi bir işlem yaptırmak zorunda değilsiniz, sadece güzel enerjiye, sıcacık bir gülüşe, tatlı bir sohbete ne zaman ihtiyacınız olursa, bilinki Ortaköy’de size kapısını açacak bir Songül Nayman var, ben bir ara bir gidip uğrayın.

Tema Tasarım | Osgaka.com