Ana Sayfa Kültür & Sanat 22 Eylül 2023 96 Görüntüleme

Ay Yapım'dan yeni dizi: “Şahane Hayatım"

Birbirinden farklı tarzda başarılı projelere imza atan Ay Yapım’dan iddialı bir dizi daha geliyor. Hilal Altınbilek, Onur Tuna, Yiğit Özşener, Serkan Keskin, Nesrin Cavadzade ve Sumru Yavrucuk’u kadrosunda buluşturacak ‘Şahane Hayatım’ entrika, aşk, gerilim ve heyecan dolu sahneleriyle çok yakında Fox TV’de ekrana gelecek. Geçtiğimiz günlerde çekimleri başlayan diziden ilk tanıtım yayınlandı.

‘Yargı’ ve Aile gibi devam eden işlerinin yanı sıra birçok yeni projenin de hazırlıklarını sürdüren Ay Yapım’dan hem hikayesiyle hem de kadrosuyla büyük ilgi çekecek yeni bir dizi geliyor.

Fox TV’de yayınlanacak, Meriç Acemi’nin kaleme aldığı, Çağrı Bayrak’ın yönetmenliğini üstlendiği ‘Şahane Hayatım’ dizisinin oyuncu kadrosunda Hilal Altınbilek, Onur Tuna, Yiğit Özşener, Serkan Keskin, Nesrin Cavadzade, Sumru Yavrucuk gibi başarılı isimler bir araya geliyor. 

Birçok yönüyle izleyicinin dikkatini üzerine çekecek ‘Şahane Hayatım’, hayata büyük haksızlıklarla gelmiş, bunları aşmak için çok çalışmış, bu yolda gerekenleri yapmış, şimdi ise şahane bir hayat yaşarken gelip onu bulan suç dolu geçmişinden kurtulmaya çalışan Şebnem’in sarsıcı hikayesini konu alıyor. 

Aşk, entrika, gerilim ve heyecan dolu diziden ilk tanıtım yayınlandı. Bir tamirhaneden çıkan Şebnem’in (Hilal Altınbilek) değişimine vurgu yapan tanıtım ise dizinin hikayesine dair de merak uyandırıyor. 

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Tema Tasarım | Osgaka.com