Ana Sayfa Magazin 28 Eylül 2023 103 Görüntüleme

Hadise Londra'da Lexus'un Sanatsal Otoparkında LBX Cool ile Tanıştı

Premium otomobil markası Lexus, başarılı şarkıcı Hadise’yle gerçekleştirdiği iş birliğinde bir başka sıra dışı güne daha imza attı. Lexus’un tamamen yeni modeli LBX’in “Her Günü Sıra Dışı Yapma” mottosuyla gerçekleştirilen etkinliklerinin ikincisi, Londra’da gerçekleştirildi ve Hadise ile birlikte unutulmaz bir güne imza atıldı.

Milano’da gerçekleşen ilk etkinlikte Araç Yıkama deneyimini insanlara uyarlayan Lexus, bu defa Londra’da LBX modelinin tarzından ilham alan Sıra Dışı Otopark yarattı. Kendine özel tarzıyla ve şarkılarıyla tanınan Hadise ise, Lexus’un bir sanat dünyasına çevirdiği otoparkta farklı bir deneyim yaşadı.

21-24 Eylül tarihleri arasında gerçekleşen etkinlikte, Lexus markasının dünyasına uygun sıcak renk paletlerine sahip bir atmosfer oluşturuldu. Tasarım odaklı bu etkinlik, canlı şekilleriyle ve göz alıcı tasarımıyla Lexus’un yeni modeli LBX’in tarzını yansıttı.

İlk bakışta sıradan bir otopark gibi görünen alanda, konuklar bir aracın çok katlı otoparktan geçmesi gibi ilerleyerek deneyime ortak oldular. LBX, deneyimin kalbinde yer alırken konuklar, LED ışık kemerleri ve ışık oyunlarının arasında dolaşarak eşsiz pozlara imza attılar. Sıra Dışı Otopark’ta ses ile aktif hale gelen dalgalı ampul alanlarından, LED’lerle çalışan kalp atış hızı monitörlerine kadar interaktif bir sanat deneyimi sunuldu.

Katılımcılar son bölümde bu etkinliğin başrolünde yer alan LBX’i inceleme fırsatı buldular. LBX’in tasarımı, Takumi işçiliğinin detayları, kabinindeki renk teması ve lüksü kişiselleştirme tarzı konukların büyük beğenisini topladı.

 

Lexus LBX Cool Atmosferi ilgi odağı oldu

Lexus, Milano’da gerçekleştirdiği ve büyük ilgi gören etkinliğin ardından Londra’da da sıra dışı bir işe imza attı. Kişiselleştirilmiş lükste yeni adım atarak LBX modelinde donanım isimlerinin yerine atmosfer isimlendirmeleri kullanan Lexus, Milano’da “Emotion” atmosferinden ilham alan bir pop-up etkinlik yaparken, Londra’da da “Cool” atmosferini sergiledi.

Müşterilerinin tarzını ve karakterini yansıtacak şekilde tasarlanan LBX atmosferlerinden biri olan LBX Cool, aracın daha dinamik yanını vurgulayacak şekilde sportif detaylara ve çift gövde rengine sahip.

Lexus, 26-29 Ekim’de Madrid’de Sıra Dışı Sokak Galerisi ve 23-25 Kasım’da Paris’te Sıra Dışı Pastane konseptlerinde ise LBX’in Elegant ve Relax atmosferlerini yansıtan alanlarla dikkatleri üzerine çekecek.

 

Lexus LBX, 2024’ün ilk çeyreğinde Türkiye’de satışa sunuluyor

Premium otomobil üreticisi Lexus’un tamamen yeni LBX modeli, 2024’ün ilk çeyreğinden itibaren Avrupa ile birlikte Türkiye’de de satışa sunulacak. 

Lexus’un yeni B SUV modeli LBX, yeni nesil kendi kendini şarj eden 1.5 litrelik üç silindirli motoru içeren hibrit sistemiyle donatıldı. Yüksek verimlilik sunan tam hibrit sistem, 136 DIN hp maksimum güç ve 185 Nm maksimum tork üretiyor. LBX, yeni güç ünitesiyle birlikte şehirde ve virajlı yollarda etkileyici yol tutuş karakteristiğiyle birlikte keyifli bir performans sunuyor. 

Bununla birlikte LBX, modayı belirleyen tasarımıyla özgün ve dikkat çekici bir görünüme sahip oldu. LBX, iç ve dış tasarımındaki tüm detaylarıyla Lexus lüksünü yansıtmayı başarıyor.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Tema Tasarım | Osgaka.com