Ana Sayfa Kültür & Sanat, Magazin, Moda, Yaşam 13 Ocak 2024 130 Görüntüleme

Av. Serkan Toper, Beşiktaş Belediye Başkanlığındaki en güçlü aday…

 

Avukat Serkan Toper; Tam bir dava adamı, siyaseti kendi geleceği için bir yol haritasına koymamış güçlü bir lider.

Ülkesi için emek vermekten asla kaçmayan; duruşundan, hayata bakışından asla vazgeçmemiş, yürüdüğü yolda kendini inanç adamı olarak nitelendiren tam bir hukuk insanı….

 

“Bin defa dünyaya gelsem bin defa avukatlık mesleğini yerine getirirdim.” diyen Serkan Toper, Milliyetçi Hareket Partisini bir siyasi parti olarak değil, huzur ve güven içerisinde gölgesine sığındığı bir yuva; Ülkücülüğü bir siyasi görüş değil, kendisini adadığı bir dava; Devlet Bahçeli bey’i sadece milliyetçi ve ülkücü camianın değil, tüm Türk dünyasının en önemli siyasi aktörü olarak gördüğünü söyledi. Sayın Bahçeli’nin son on yıldır tüm röportaj ve konuşmalarını tek tek inceleyip, kendisinin yolunda ilerlemek ve kutlu bir davayı iyice anlayıp, halkına anlatmak için büyük bir mücadele verdiğini belitti.

Beşiktaş ilçesinde pazarından, esnafına; sokaklarından, yollarına; sokak hayvanlarından, kimsesiz ve evsiz insanlara  hizmet getireceğini belirten Serkan Toper Beşiktaş için en güçlü Belediye Başkanı adayı olduğunu açıkladı.

Tema Tasarım | Osgaka.com