Ana Sayfa Kültür & Sanat 14 Mayıs 2024 40 Görüntüleme

Teen Titans Go’nun yeni sezonu başladı

Heyecanlı maceralarını eğlence dolu anlara dönüştüren; Robin, Cyborg, Starfire, Raven ve Beast Boy yani Teen Titans Go ekibi, yeni bölümleriyle hafta içi her gün saat 16.30’da Cartoon Network’te çocuklarla buluşuyor.

Sevilen çizgi filmlerin adresi Cartoon Network’e efsane çizgi film Teen Titans Go, sekizinci sezonuyla geri döndü. Jump City’de yaşayanların kurtarıcısı 5 süper kahraman, Robin, Cyborg, Starfire, Raven ve Beast Boy için hayat bu sezon da sorunsuz geçmiyor. Ev işleri, babalarının beklenmedik ziyareti ve doğaçlama köfte partileriyle Titan Kulesi’nde macera bir an bile bitmiyor.

Tüm sezonların en komik bölümlerini bu sezonda çocuklarla buluşturan çizgi filmde; fantastik şakalar çocukları kahkahaya boğuyor. Yeni sezonda sevimli pati hayvanı Beast Boy, pizza seven yarı robot yarı genç Cyborg, alaycılığın kraliçesi ve aklından geçeni söylemekten asla vazgeçmeyen yarı titan Raven; mükemmel süper kahraman ekibinin kararlı lideri Robin ve Tamara’dan gelen iyi kalpli uzaylı prenses Starfire çocuklara eğlence dolu saatler yaşatıyor. 

Bununla birlikte sekizinci sezonu ile izleyicilerinin karşısına çıkmaya hazırlanan Teen Titans Go, bu yıl 400 bölüme ulaşarak, tüm sezonların en uzun süren ikinci animasyonu olmaya hazırlanıyor. 

Teen Titans Go, yeni bölümleriyle hafta içi her gün saat 16.30’da Cartoon Network’te çocukları bekliyor.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Tema Tasarım | Osgaka.com