Avrupa Gençler Okçuluk Şampiyonası'na Büyükşehir Okçuları Damga Vurdu
Çiğli Belediyesi Bağlama Kursiyerlerinden Eşsiz Konser
16.07.2024 - Salı 11:26
Çiğli Belediyesi tarafından düzenlenen Bağlama Kursunu başarıyla tamamlayan kursiyerler, hazırladıkları Yıl Sonu Konseri ile Çiğlili müzikseverlere keyifli bir akşam yaşattı.
Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nce düzenlenen ve 8 ay süren Bağlama kursu sonrasında kursiyerler, Çiğli Belediyesi Fakir Baykurt Salonu’nda gerçekleşen konserde müzikseverler ile bir araya geldi. Katılımın oldukça yoğun olduğu konserde, 14-50 yaş arası 19 kursiyer Türk Halk Müziğinin birbirinden güzel ezgilerini bağlamalar eşliğinde seslendirdi. Kursiyerlerin bağlama performansı, dinleyiciler tarafından büyük beğeni topladı.
Kültür sanat kursları çeşitleniyor
Çiğli’yi kültür ve sanat etkinliklerinin merkezi yapmayı amaçladıklarını vurgulayan Çiğli Belediye Başkanı Onur Emrah Yıldız, “Düzenlediğimiz kültür sanat kurslarıyla her yaştan vatandaşımıza dilediği alanda eğitim alma imkanı sunuyoruz. Kursiyerlerimizin aldığı eğitimi sergilemesi için de dönem sonu konserlerine ev sahipliği yapıyoruz. Gitar ve piyano kursiyerlerimizin konserinden sonra bağlama kursiyerlerimizin hazırladı konserde müzikseverler ile bir araya geldik. Çok güzel bir akşam geçirdik. Bu müzik şölenini bizlere sunan hocalarımıza ve kursiyerlerimize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Tarihi hafızamız içerisinde önemli bir yer tutan kültür ve sanat birikimimizi Çiğlili komşularımızla paylaşmaya ve toplumumuzun sanatla olan bağını kuvvetlendirmeye yönelik çalışmalarımıza bundan sonraki süreçte de devam edeceğiz” diye konuştu.
Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı
Prof. Dr. Feyza Umay Koç, “Anne sütü bebeğin en güçlü bağışıklık kalkanıdır”
Nilüfer Belediyesi’nden ruh sağlığı farkındalığı
Bilinçsiz Yapılan Egzersizler Bel Fıtığı ve Menisküs Nedeni
Rahim ağzı (serviks) kanserinden ölüm oranı
Konak’ta Nazım’a unutulmaz anma
Osmangazi Belediyesi Yetenek Evleri’nde Hayaller Eserlere Dönüştü
“Will Trent”in 3. Sezonu 16 Ocak Cuma 21.30’da FX Ekranlarında Başlıyor!
Fuzul’ü Seçen Her İki Tasarruf Sahibinden Biri 35 Yaş Altı
İzmirli yurttaşlar, rahim ağzı kanserine karşı bilinçleniyor
Birbirine tutunan hikâyeler: Ardıç Projesi kitaplaştı