6 Bölümlük Seri ‘Cengiz Han: Moğolların Gizli Tarihi’, 3 Ağustos Pazar 20.00’de National Geographic Ekranlarında Başlıyor!
Başkan Çerçioğlu’ndan Geleceğin Müzisyenlerine Destek: Aydınlı Çocuklar Yaz Tatilini Müzikle Geçiriyor
01.08.2025 - Cuma 11:26
Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin yaz kursları kapsamında düzenlediği gitar eğitimleri, müziğe ilgi duyan çocuklara ve gençlere sanatsal gelişimlerini destekleyen keyifli bir ortam sunuyor. Klasikten moderne geniş bir yelpazede ilerleyen eğitimlerde Aydınlı minikler, gitarın temel tekniklerini öğrenmenin yanı sıra müziğin evrensel diliyle tanışıyor.
Ücretsiz olarak sunulan kurslarda çocuklar notalarla ilk tanışmalarını yaparken, birlikte çalma ve üretme kültürünü de deneyimliyor. Derslerde öğrenilen parçalar, genç yeteneklerin özgüvenini artırırken, sanatla kurdukları bağın güçlenmesini sağlıyor.
Sanatın çocukların gelişiminde önemli bir rol oynadığını vurgulayan Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, “Yaz kurslarımızla çocuklarımızın hem yeni beceriler edinmesini hem de yaz tatillerini verimli geçirmesini sağlıyoruz. Gitar kurslarımız da çocuklarımızın dünyaya başka bir pencereden bakmalarına katkı sunuyor. Aydın’da sanata erişim bir ayrıcalık değil, her çocuğun hakkıdır” dedi.
Veliler ise yaz kurslarının çocukları için hem eğitici hem de güvenli bir ortam sunduğunu belirterek Aydın Büyükşehir Belediyesi’ne ve Başkan Çerçioğlu’na teşekkür etti.
Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı
Bütün Çocuklarımızı Ara Tatil Etkinlik Atölyesi’ne Bekliyoruz
Haşim Şentürk’ün Yeni Resim Sergisi, Zeytinburnu Kültür Sanat’ta Açılıyor!
Konya Büyükşehir’den Görme Engellilere Sesli Betimlemeli Film Etkinliği
Maltepe’de Yarıyıl Tatili Çocuk Şenliğiyle Geçecek
Selçuklu’da Öğretmenlere Yönelik Uygulamalı Yapay Zekâ Okuryazarlığı Atölyeleri Başladı
Orhan Veli’nin Şiir Dolu Hayatı Osmangazi’de Sahnelendi
Shell Gençlik Sosyal Yatırım Programı İLERİDE’ye Başvurular İçin Geri Sayım Başladı
İBB Şehir Tiyatroları’nda Bu Hafta (14-19 Ocak 2026)
Afrika Maske ve Heykel Sergisi Kadıköy’de
Yaş ilerledikçe bağışıklık da zayıflıyor!