Belek turizm bölgesinde su kesintisi son bulacak
Balıkçı Barınağı’nda 200 kg atık toplandı
01.12.2022 - Perşembe 10:00
Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin koordinasyonu ve destekleriyle Mavi İklim Elçileri Projesi kapsamında Antalya Balıkçı Barınağı’nda kıyı temizleme etkinliği gerçekleştirildi.
İklim Dostu Kuruluş Sertifikasına sahip olan ve Mavi İklim Elçileri Projesi’ni ilk destekleyen belediyelerden Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin işbirliğinde Türkiye Liman İşletmecileri Derneği (TÜRKLİM), DenizTemiz Derneği/ TURMEPA ve WISTA Türkiye (Uluslararası Deniz Ticareti ile İştigal Eden Kadınlar Derneği) ile QTerminals Antalya çalışanları, kıyı temizleme aktivitesi gerçekleştirdi.
ATIKLAR TOPLANDI
Antalya Balıkçı Barınağı’nda gerçekleşen ve Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı ile Deniz ve Kıyı Yönetimi Şube Müdürlüğü koordinesindeki etkinlikte katılımcılar tarafından 200 kilogramın üzerinde atık toplandı. 2 saat süren etkinlikte toplanan plastik, metal, kağıt ve cam gibi atıklar belediye ekiplerine teslim edildi.
DENİZLERİ VE KIYILARI KORUYORUZ
Büyükşehir Belediyesi Deniz ve Kıyı Yönetimi Şube Müdürü Mustafa Yıldırım, doğanın korunması ve çevresel farkındalığın arttırılması amacıyla yapılan bu tarz etkinliklere koşulsuz destek verdiklerini söyleyerek, “Çevresel farkındalığın yaygınlaştırılması için bu tür etkinlikleri önemsiyoruz. Büyükşehir olarak denizlerimizi ve kıyılarımızı korumaya ve sahip çıkmak için çalışmalar yapıyor, kurumlara tam destek vermeye devam ediyoruz” dedi.
Kaynak: (BYZHA) - Beyaz Haber Ajansı
Nilüfer’de ‘Atatürk’ü Anma Konseri’
Dünyada ve ülkemizde hala önemli bir tehdit
Sağlıkta yapay zekâ için 7 ülkeden güç birliği
AgeSA, Müşterileriyle Kurduğu Güçlü Bağı 11. Müşteri Buluşmaları’nda Pekiştirdi
BES’te tasarrufların gücü katlanıyor
Sanayi Üretim Endeksi, Eylül 2025
Atık İstatistikleri, 2024
Buca Belediyesi'nden Ulu Önder'e Vefa Dolu Film: "Arkamızda Hep Sen Varsın"
Kartepe Belediyesi’nden Tiyatro Ziyafeti
Konak Ata’sını duygu dolu oratoryo ile andı