Kerem İçyer’den Duygusal Performans: “Dedemin Gözyaşları” Vizyona Giriyor
Züleyha Ortak ve Beyhan Budak, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversite’sinde izleyiciler ile buluştu…
10.09.2024 - Salı 01:47
Türkiye Kültür Yolu Festivali konserden söyleşile ve sergilere değin geniş yelpazede programlar ile Çanakkale’yi renklendirdi.
Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın üçüncüsünü düzenlediği festival kapsamında, ses sanatçısı ve televizyon programcısı Züleyha Ortak moderatörlüğünde, psikolog & yazar Beyhan Budak, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversite’sinde izleyiciler ile buluştu.

İnsan psikolojisi, zamanın ruhu, özgüven, narsizim, tükenmişlik sendromu, artan mutsuzluk, ve günlük yaşamımızda nelere dikkat etmemiz gerektiği başlıkları ile gerçekleşen söyleşiye Çanakkale’liler büyük ilgi gösterdi.
Türkiye Kültür Yolu Festivali’nde Züleyha Ortak ve Beyhan Budak’ın sonraki durakları, 14 Eylül Gaziantep, 24 Eylül Ankara olacak.
Prof. Dr. Nevzat Tarhan: “Yapay zeka yankı odası etkisi yapar”
Psikoterapi ve nörobiyolojide yenilikçi yaklaşım: Beyin parlatma!
Kubilay ve devrim şehitleri 95’inci kez anılacak
Küçükçekmeceli Gençler, En Uzun Gece’de Buluştu
Büyükşehir, en güzel şarkılarla 2025’i uğurladı
Milli Şair Vefatının 89. Yılında Gölcük’te Anılacak
Belediye Başkanı Nergiz Karaağaçlı Öztürk Kooperatif Başkanları ve Temsilcileriyle Bir Araya Geldi
Kalbin sinsi düşmanı kötü kolesterol
Karabağlar’da Umut Dolu 2026’ya Merhaba
Kartepe’de Neşe ve Cesaret Dolu Tiyatro