Ana Sayfa Kültür & Sanat 8 Mayıs 2021 277 Görüntüleme

MTV, 2021 “MTV Film ve TV Ödülleri” için Yıldızlarla Dolu Sunucu Kadrosunu Açıkladı

2021 “MTV Film ve TV Ödülleri” ve “Film ve TV Ödülleri: Doğaçlama” ile ilgili, sanatçılar ve ödüller de dahil olmak üzere ek ayrıntılar önümüzdeki günlerde açıklanmaya devam edecek.

 

 

MTV FİLM & TV ÖDÜLLERİ – SUNUCULARIN TAM LİSTESİ:

Addison Rae, Antonia Gentry, Anthony Mackie, Chase Stokes, Eric Andre, Henry Golding, Jacob Elordi, Jonathan Daviss, Justin Hartley, Madelyn Cline, Madison Bailey, Mandy Moore, Nasim Pedrad, Patrick Wilson, Riley Keough, Rudy Pankow, Tanner Buchanan, Taylour Paige, Tom Hiddleston, Vera Farmiga  ve Yvonne Orji

 

MTV FİLM & TV ÖDÜLLERİ: DOĞAÇLAMA – SUNUCULARIN TAM LİSTESİ:

Angelina Pivarnick, Anna Shay, Bretman Rock, Bretman Rock, Brie Bella, Charli D’Amelio, Chrishell Stause, Christine Chiu, Christine Quinn, Dixie D’Amelio, Erika Jayne, Gottmik, Heather Rae Young, Heidi D’Amelio, Heidi Klum, Jenni "JWoww" Farley, Kim Lee, Marc D’Amelio, Mary Fitzgerald, Nicole Polizzi, Nikki Bella, Paris Hilton, Princess Love, Ray J, Symone, Tayshia Adams, Vinny Guadagnino, 

Winnie Harlow 

 

Bu yıl, merakla beklenen “MTV Film ve TV Ödülleri”, film ve televizyondaki en büyük ve en iyiyi onurlandıran, iki gecelik epik bir etkinlik olacak. 2021 “MTV Film ve TV Ödülleri” komedyen Leslie Jones tarafından sunulacak ve 16 Mayıs Pazar günü Los Angeles, CA'daki Palladium'dan 21:00 ET/ PT'de (TSİ 17 Mayıs Pazartesi 07:00) canlı olarak yayınlanacak.

Senaryo kategorilerinin kazananları, 16 Mayıs Pazar 2021 “MTV Film ve TV Ödülleri” sırasında açıklanacak. Hemen ardından MTV, komedyen Nikki Glaser’in sunacağı 17 Mayıs Pazartesi günü 21:00 ET/PT'de (TSİ 18 Mayıs Pazartesi 07:00) düzenlenen “Film ve TV Ödülleri: Doğaçlama” açılışı yayınlayacak. Realite televizyonu ile ilgili her şeyin türünün ilk örneği olan bu gecede, en sevdiğimiz realite şovlarından şaşırtan, kuralsız, drama dolu anları kutlanacak.

 ADAYLIKLAR: MTV, 2021 "MTV Film ve TV Ödülleri" ve "Film ve TV Ödülleri: Doğaçlama" adaylarını açıkladı. Öne çıkanlar;

  • WandaVision (5), Emily In Paris (4), The Boys (4), Bridgerton (3), Borat Subsequent Moviefilm: Make Benefit Once Glorious Nation of Kazakhstan (3) ve The Mandalorian (3) "MTV Film ve TV Ödülleri" adaylıklarına liderlik ediyor.

 

 

  • RuPaul’s Drag Race (4), 90 Day Fiance (2), Bling Empire (2), Legendary (2), Love And Hip Hop: Atlanta (2), Nailed It! (2), Ridiculousness (2) ve The Challenge (2), “MTV Film ve TV Ödülleri: Doğaçlama” adaylıklarının başını çekiyor.

 

  • Chadwick Boseman, Ma Rainey’in Black Bottom filmindeki rolüyle “Bir Filmde En İyi Performans” kategorisinde vefatından sonra aday gösterildi.

 

  • "MTV Film ve TV Ödülleri"ne ilk kez aday olanlar arasında Carey Mulligan (Promising Young Woman), Zendaya (Malcom & Marie), Anya Taylor-Joy (The Queen's Gambit), Emma Corrin (The Crown), Michaela Coel (I May Destroy You), Anthony Mackie (The Falcon and the Winter Soldier), Jack Quaid (The Boys), Pedro Pascal (The Mandalorian), Teyonah Parris (WandaVision), Annie Murphy (Schitt's Creek), Eric Andre (Bad Trip), Leslie Jones (Coming 2 America), Aya Cash (The Boys), Giancarlo Esposito (The Mandalorian), Kathryn Hahn (WandaVision), Nicholas Hoult (The Great), Antonia Gentry (Ginny & Georgia), Ashley Park (Emily in Paris), Maria Bakalova (Borat Subsequent Moviefilm: Delivery of Prodigious Bribe to American Regime for Make Benefit Once Glorious Nation of Kazakhstan), Paul Mescal (Normal People), Regé-Jean Page (Bridgerton), Jurnee Smollett (Lovecraft Country), Simona Brown (Behind Her Eyes) yer alıyor.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Tema Tasarım | Osgaka.com