Ana Sayfa Magazin 21 Haziran 2021 243 Görüntüleme

Rüştü Onur Atilla “Baba, evladı için kendini hiç düşünmeden feda edebilir”

Show Tv ekranlarının sevilen programı Güldür Güldür Show’un başarılı oyuncusu Rüştü Onur Atilla ile baba olmanın hayatına kattıklarını ve oğulları ile yapmaktan en çok keyif aldığı aktiviteleri MAG Haziran sayısı için anlattı. 

 

Başarılı ve sevilen oyuncu Rüştü Onur Atilla, babalık duygusunu ve baba olduktan sonra hayatında değişen detayları MAG okurları ile paylaştı. 

 

Çocuğun ihtiyacı neyse öyle davranmak gerekiyor. Her zaman otoriter veya her zaman yaşıtı gibi davranırsam bu samimi değil. Ben de bir insanım ayrıca, her gün her türlü duyguyu yaşıyoruz” diyen Rüştü Onur Atilla sözlerine şöyle devam etti: “Çocuklara rol yapmak yerine olduğum gibi davranırsam daha faydalı olacağıma inanıyorum. Yorgunken yorgun değil gibi, mutsuzken neşeli gibi yaparsam inanın onlar bunu anlarlar… Halbuki ben ne kadar açık olursam onlar da öyle olacaklardır. Diğer yandan çocuğun bazen bir yol gösterici lidere bazen de dertleşebileceği arkadaşa ihtiyacı olacaktır. Bazen otoriter anne&baba, bazen arkadaş anne&baba… Ben de Sinem de elimizden geldiği kadar bu ihtiyaçları için yanlarındayız.”

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Tema Tasarım | Osgaka.com