Ana Sayfa Yaşam 30 Temmuz 2021 234 Görüntüleme

Chp’li Karaman İkizköy’de Yaşayan köylülerinin yanındayız

CHP Bodrum İlçe Başkanı Halil Karahan, İkizköy'de yaşayan köylülerinin yanında olduğunu söyledi.

Muğla, Milas’ın İkizköy yerleşkesinde bulunan Akbelen ormanlarını kesmek suretiyle termik santrallerle kömür madeni açmak isteyen şirkete karşı köylülerin tepkisi devam ediyor. Yeşile sahip çıkmak isteyen köylüler, seslerini duyurmak için gece gündüz nöbet tutuyorlar.

CHP Bodrum İlçe Başkanı Halil Karahan da köylülere destek amacıyla sürekli olarak bölgede iletişim halinde ve bölgeye giderek mahalleliye destek oluyor.

"İNSAN DOĞASI FİRMALARA PEŞKEŞ ÇEKİLEMEZ"

Başkan Karahan yaptığı açıklamada, "Doğanın güzelliklerine karşı, yeşile karşı bir savaş başlatılmış durumda. Türkiye yangın yerine dönmüşken, yangınlar dört bir yanı sarmışken yeşilin değeri çok daha fazla öne çıkıyor. Ağaçların yanmasıyla kesilip yok edilmesi arasında bir fark yok benim gözümde. Yapmamız gereken şey ağaçlarımıza, ormanlarımıza sıkı sıkıya sarılmaz ve onlara zarar gelmesini engellemek. İnsan doğası firmalara peşkeş çekilmeyecek kadar kıymetlidir. Biz de bu anlayışla İkizköy'de yaşayan köylülerimizin her zaman yanındayız, yanlarında olmaya devam edeceğiz." dedi

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Tema Tasarım | Osgaka.com