Ana Sayfa Magazin 23 Ağustos 2021 278 Görüntüleme

KüçükÇiftlik Park’ta Yüzyüzeyken Konuşuruz Rüzgarı Esti

22 Ağustos Pazar akşamı rock müzik tutkunları şehrin rakipsiz etkinlik merkezi KüçükÇiftlik Park’ta 100 Music Sunar: Park’ta Rock serisi kapsamında gerçekleşen Yüzyüzeyken Konuşuruz konserinde buluştu. İstanbulluları yıldızların altında buluşturan konserde müziğin sesi geceye karıştı. 

 

KüçükÇiftlik Park’ta 9 Temmuz’da Duman konseriyle başlayan, manga, Pentagram ve Büyük Ev Ablukada ile devam eden 100 Music Sunar: Park’ta Rock konser serisi hız kesmeden en sevilen rock gruplarını müzik severlerle buluşturmaya devam ediyor. İki gün üst üste dinleyicilere keyifli dakikalar yaşatan Büyük Ev Ablukada’nın ardından 100 Music Sunar: Park’ta Rock sahnesinde Yüzyüzeyken Konuşuruz yer aldı. Havalar serinlemeden açık havada konser keyfi yaşamak isteyenler, 22 Ağustos Pazar akşamı gerçekleşen Yüzyüzeyken Konuşuruz konserinde buluştu. Konserde hayranlarından tam not alan Yüzyüzeyken Konuşuruz, en güzel şarkılarını İstanbullular için söyledi.

 

Park’ta Rock konser serisi 12 Eylül Pazar akşamı alternatif Türkçe Rock müziğin son dönemdeki en iyi gruplarından Adamlar, Jakuzi ve Hedonutopia ile devam edecek.

 

Biletler Biletix’te!

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Tema Tasarım | Osgaka.com