Bir döneme damga vurmuştu! Avlu dizisi geri dönüyor

2018-2019 yılları arasında yayınlanan Avlu dizisi yeni sezonuyla yeniden izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Limon Film imzalı yapımın başrollerinde Demet Evgar, Ceren Moray ve Nursel Köse yer alan dizi, Avustralya yapımı “Wentworth” dizisinden uyarlanmıştı. 

Dizi, eşinden şiddet gören bir kadın olan Deniz’in, kızının işlediği bir cinayeti üstlenerek cezaevine girmesini ve burada yaşadıklarını konu alıyor. Yayınlandığı dönemde 44. bölümüyle sezon finali yapan dizi, Star TV’nin yayın haklarını yenilememesi ve başrol oyuncularının farklı projelere yönelmesi nedeniyle devam etmedi.

6 YIL ARADAN SONRA GERİ DÖNÜYOR

Yapım şirketi Limon Film tarafından yayınlanan tanıtımla dizinin yeniden çekileceği duyuruldu.

Yeni sezonun hangi platformda yayınlanacağı ve oyuncu kadrosunda değişiklik olup olmayacağıyla ilgili henüz resmi bir açıklama yapılmadı.

Kaynak : Haber Global

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et